Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Az anyagmozgatás jövője - online konferencia

2020. okt. 9.

Streamelt előadásunk sikeresen lezajlott.

A konferenciáról készült felvételt megtekintheti YouTube csatornánkon!

Miről szól online konferenciánk?

Az anyagmozgatás iparágában a gépekkel szemben támasztott igények folyamatosan növekednek. Gyorsabb, egyszerűbb, innovatívabb megoldásokra van szükség, hogy lépést tartsunk a piaci igényekkel. Mit jelent ez a cégvezetők, beszerzési szakemberek és targoncakezelők számára? Hogyan működhet együtt a gazdaságosság és a produktivitás?

Rendhagyó, egy órás online konferenciánk az anyagmozgatás jövőjébe kalauzolja el az érdeklődőket, hogy interaktív módon, a szakma kiemelkedő szereplőitől tájékozódjanak a digitalizáció hatásáról az intralogisztikában, és olyan kézzelfogható tapasztalatokra tegyenek szert, melyeket könnyedén be tudnak építeni a későbbiekben vállalkozásuk életébe.

Mivel készülünk még?

A konferencia végén további izgalmas lehetőségekkel készülünk Önnek, hogy még közelebb hozzuk cége számára az anyagmozgatás jövőjét. Az előadás résztvevői számára egyedi lehetőséget biztosítunk, hogy élőben is megtapasztalhassák digitális targoncánk tudását - a bemutató gépet kipróbálásra ingyenesen kiszállítjuk ügyfeleink telephelyére.