Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

„Ahol a szükség, ott a segítség” kampány

2020. ápr. 10.

„Ahol a szükség, ott a segítség” mottóval kampányt indítottunk olyan vállalkozások, cégek számára, akik jelen helyzetben felfokozott erőforrásokkal dolgoznak. Vannak olyan iparágak, ahol jelentősen megnövekedtek az igények a különböző anyagmozgatási eszközök iránt (pl. az élelmiszergyártás,- kereskedelem, higiéniai termékek gyártása vagy forgalmazása, valamint gyógyszergyártás, vagy kereskedelem.) Mivel cégünk is igyekszik kivenni a részét a segítségnyújtásból, a jelen helyzetben támogatásra szoruló vállalkozásokat - többek között – ingyenes targoncabérlettel támogatjuk.

Ennek keretén belül szállítottunk egy magasemelésű tolóoszlopos targoncát a nass magnet Hungária Kft. veszprémi telephelyére április első felében.

A nass magnet Hungária Kft. alapvető fontosságú alkatrészeket gyárt és szállít - többek között- lélegeztetőgépekhez német és olasz megrendelésekre, valamint pneumatikus cirkulációval felszerelt kórházi ágyakhoz szintén nélkülözhetetlen alkatrészeket és elektromágneses megoldásokat szolgáltat.

„A vállalatunk raktárában jelentősen megnőtt a forgalom. A termelés kiszolgálási és a kiszállítási tevékenységek a közeljövőben fognak ugrásszerűen megnőni. A szűk keresztmetszet a tolóoszlopos targonca, ugyanis a 4,5 méter feletti raktári tárhelyeket csak ilyen targoncával tudjuk kiszolgálni. Ezért nagy segítség számunkra a Linde felajánlása” – mondta Valastyán Győző raktárvezető.