Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
A felszabadító érzés. Elektromos teljesítmény korlátok nélkül.
A felszabadító érzés. Elektromos teljesítmény korlátok nélkül.

Két világ legjava, a maximális teljesítmény érdekében.


Egyetlen elektromos targoncának sem volt még nagyobb ereje! Az X20 – X35 elektromos targoncák egy belső égésű targonca teljesítményével versenyezhetnek kültéren és beltéren is, szélsőséges körülmények között és bármely típusú talajon. A Szinkron Reluktancia motorjaikkal teljesen új szintre emelik a teljesítményt, és példátlan rugalmasságot teremtenek az elektromos és belső égésű targoncák közös platformján.

Az eXtrém teljesítmény felszabadító érzése: egy új játékos azok számára, akik szeretnék bővíteni a lehetőségeiket!Egy új teljesítményosztály platformja.


Az X20 – X35 elektromos targoncákkal a Linde Material Handling egy új teljesítményosztályt vezet be, amely ötvözi a belső égésű targoncák teljesítményét és robusztusságát az elektromos hajtás dinamikájával, rugalmasságával, kibocsátásmentességével és alacsony zajszintjével. Mindez egy intenzíven tesztelt közös platformon alapul, amely kezelőbarát és könnyen karbantartható, így biztosítva gazdaságos működést az új Linde ellensúlyú targoncák számára.

Fedezze fel a világ legerősebb elektromos targoncáját. EZ EGY LINDE.

Maximális teljesítmény

Az új Szinkron Reluktancia motor további állandó mágnesekkel (SRM+) felszerelve az X20 – X35 elektromos targoncákat a belső égésű targoncák hatékony alternatívájává teszik, de zaj és károsanyag-kibocsátás nélkül.

Nagy ellenállóság

A nagy mechanikai terhelések, a por, a szennyeződés és a szélsőséges hőmérséklet-ingadozások nem jelentenek akadályt az X20 – X35 modellek számára. És ha bármi történne: az X20 – X35 elektromos targoncák összes alkatrésze és szerelvénye optimalizálva van a kisebb kopás és elhasználódás ellen.

Fenntarthatóság kompromisszumok nélkül

Az elektromos targonca összes környezetvédelmi előnyét a belső égésű targonca teljesítményszintjén nyújtja! A fenntartható módon előállított primer energiával a targoncák CO2-kibocsátás nélkül működtethetők. A lítium-ion akkumulátorrendszerek statikus és újrahasznosított energiatárolóként használhatók.

Biztonság a fedélzeten

A dízel és elektromos targoncák közös platformra épülnek, így ennek a korszerű kialakításnak minden biztonsági előnye a fedélzeten megtalálható. Ilyen például az optimalizált design, amely jelentősen növeli minden irányba a kilátást. Az olyan alapfelszereltség, mint a Linde Curve Assist további védelmet nyújt a kezelőnek és a szállítmánynak is.

Nagy gazdasági hatékonyság

A jó tervezésnek köszönhetően magas produktivitás mellett is kevesebb karbantartás és kiterjedt szervizhálózat garantálja a nagy teljesítményt. Az ember és a gép közötti tökéletes kapcsolat növeli a termelékenységet és ezáltal a profitábilitást az összköltség szempontjából.

Hálózatba kapcsolódás

A kiterjedt csatlakoztathatóság biztosítja a targoncák egyszerű integrálását a flottakezelő rendszerekbe és a digitális folyamatokba. A frissítések és egyéb digitális funkciók egyszerűen és külön-külön feltölthetők. A fontos paraméterek bármikor elérhetők és elemezhetők.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?