Magyarország
Kezdő oldal

A Linde 2016 májusában megtartotta a második "World of Material Handling" kiállítást és ügyféltalálkozót

11-Jul-2016

- Egy lépéssel közelebb a jövőhöz, (avagy) Pillantás az intralogisztika jövőjébe

A sikeres koncepció megismétlése: 2014 májusában a Linde Material Handling (MH) eléggé felkavarta az ügyfelek kedélyét és a szakmát egy eseménnyel melyet "World of Material Handling-nek (WOMH)" nevezett el. Kb. 6000 vendég érkezett több mint 40 országból, hogy részt vegyen a kiállításon. Most Europa vezető targonca gyártója úgy döntött, hogy hasonló keretek között megismétli a show-t, fókuszba véve a folyamatosan, egyre inkább hálózatba szerveződő, digitalizálódó és automatizálódó „in-house” logisztikát. A 2016-os WOMH látogatói maguk fedezhették fel és tapasztalhatták a kínált termékekben és szolgáltatásokban rejlő előnyöket. A "World of Material Handling", alatt számos partnerünk is bemutatta termékeit, megoldásait, további értékes információt nyújtva a látogatóknak. A többhetes rendezvénynek Frankfurt adott otthont.

A kiállítás témái voltak:

Kapcsolat
A technológiák gyorsan rugalmasan egymásba integrálódóak kell legyenek. Lehetővé kell tegyék az egyedi kommunikációt és adatcserét a gépek és az informatikai rendszerek között, holisztikus munkafolyamatokat létrehozva.

Energiaellátó rendszerek
A Lithium-ion technológia és az üzemanyagcellás rendszerek a Lindétől fenntartható alternatívák a hagyományos üzemanyaggal hajtott eszközöknek és egyúttal növelik a termelékenységet.

Individualizáció
Még ma is egyre inkább elvárás az ügyfelek részéről a rövidebb és rövidebb termékciklus és az egyre egyedibb termékek. Ezt a targoncák szintjén megvalósuló, az ügyfél igényeinek megfelelően tervezett egyedi kivitelezés teszi lehetővé.

Automatizálás
Az anyagáramlás mozgásban tartása automatizálás útján, nagyobb hatékonyságot ígér mind a logisztikában, mind a termelésben – ugyanakkor, teljesen integrált, elejétől végéig automatizált rendszerek nem mindig kivitelezhetőek. Ilyen esetekre kínál rugalmas technológiákat a Linde Robotics.

További információ: https://womh.linde-mh.com/

back

lap tetejére