Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Homlokvillás targoncák

Az év kedvezménye
Take advantage of our Spring Deal until June 30.

Az év legnagyobb kedvezményét idén Önre szabjuk. Június 15-ig eddig nem látott kedvezményekkel segítünk megoldani egyedi anyagmozgatási igényeit.

Homlokvillás targonckínálatukban és kiegészítőik között garantáltan megtalálja azt a modellt és felszereltséget mely az ön elvárásaihoz igazodva, akár pénztárcabarát vagy éppen környezettudatos módon szolgálja ki egyedi anyagmozgatási igényeit.

Kérje egyedi akciós ajánlatát még ma!

Ajánlatot kérek

Kiemelt modelljeink

Linde X modellek - Elektromos Erő

Fedezze fel a Linde elektromos targoncáinak következő generációját. X-es modelljeink teljesítményükben egyedülállóak, lehetővé téve az elektromos targoncák alkalmazását olyan környezetekben is, ahol korábban csak belsőégésű motoros targoncák dolgoztak. Mostantól Ön is élvezheti az elektromos és belsőégésű targoncák legjobb tulajdonságait egyetlen, környezetbarát eszközben.

Válassza a Linde X20 – X35, X35 X50 típusú elektromos targoncáit melyek tavaszi kedvezményünknek köszönhetően kiemelten gyorsan megtérülő, zöld beruházások.

Elektromos hajtás, belső égésű teljesítménnyel

A Linde az X sorozattal egy olyan platformot hozott létre, amely egyesíti az elektromos és a belsőégésű motoros targoncák előnyeit, anélkül, hogy ez a teljesítmény vagy a robosztus kialakítás vagy a teljesítmény rovására menne.

Nagyobb hatékonyság, alacsonyabb üzemeltetési költségek

Az X sorozat modelljei optimalizáltak a maximális hatékonyságra, kevesebb időt és energiát igényelve az azonos mennyiségű rakomány mozgatásához, így csökkentve a teljes üzemeltetési költségeket.

Multifunkcionális kialakítás

Az X modell kiválóan alkalmazkodik különböző ipari környezetekhez és feladatokhoz, rugalmasan kezelhető és számos munkafolyamathoz illeszkedik. Ez a sokoldalúság teszi a Linde X sorozatát a piac egyik legvonzóbb választásává nagy teljesítményű elektromos targoncák terén.

Kiemelet biztonsági funkciók

Az új X20 – X35 típusú elektromos targoncák járműosztályukban a legbiztonságosabbnak számítanak.

Linde Grey Line - Költséghatékony minőség

A Linde Grey Line targoncái kompromisszumok nélkül kínálnak költséghatékony anyagmozgatási megoldást. Modelljeink a Linde targoncáktól megszokott magas minőséggel és felszereltséggel rendelkeznek: dupla pedál, robosztus kialakítás, Linde Curve Assist, Linde Load Control, kiváló kilátás az oszlopon keresztül, multifunkcionális kijelző.

A Grey Line pénztárcabarát modelljei Ideális választások átlagos felhasználásra, legyen szó egy vagy akár két műszakról, az európai gyártásnak köszönhetően pedig a minőség és gyors beszerezés garantált.

Die Linde Modelle der 12XX-Baureihe setzen neue Maßstäbe.

Költséghatékony árazás

A Grey Line targoncák kiváló ár-érték arányt nyújtanak képviselnek a piacon.

Gyors gyártás és kiszállítás

Ezek a modellek gyorsan legyártásra kerülnek Európában, ami lehetővé teszi a rövid határidővel történő kiszállítást és a gyors piaci reagálást.

Megbízhatóság és kényelem

A Linde hagyományos minőségét és megbízhatóságát megőrizve, a Grey Line modell kényelmes vezetést és könnyű kezelhetőséget biztosít, ami hosszú műszakokban is előnyös.

Jól felszerelt alapmodell

Annak ellenére, hogy ez egy költségcsökkentett modell, minden fontos funkciót tartalmaz melyek biztosítják a hatékony és biztonságos működést.

Kedvezményben részt vevő targoncák:

E16 – E202007-es bevezetése óta a legnagyobb számban eladott targoncák, 1,6-2 tonnás emelőkapacitással. Kompakt és könnyen manőverezhető. A Grey Line-nál jelentősen nagyobb terhelhetőséget kínál, akár napi 20 órán át.
H20 – H35A belső égésű, 2-3,5 tonnás emelőkapacitású targoncák 2019-ben jelentek meg, forradalmasítva a piacot digitális technológiával és kiváló dizájnnal. Kiemelkedően hatékonyak kültéri használatra, és a világ első digitális targoncái.
H35 – H50Három évvel ezelőtt debütált, 3,5-5 tonnás emelési kapacitással rendelkező belső égésű targoncák, különösen alkalmas nehéz terhek mozgatására kültéren. Az előzőekhez hasonló fejlett funkciókkal és hidrosztatikus hajtással.
E20 – E352022-ben bemutatott elektromos targoncák, amelyek a kategóriájukban a legfejlettebbek. Az előző modellekhez képest jelentős technológiai fejlesztéseket kaptak, tökéletes választás minden feladatra.
X20 – X352022-ben bemutatott újítás, az X-sorozat a világ első olyan targoncája, amely radikális technológiai újításokat hozott a piacra. Belsőégésű teljesítményt nyújt, mégis elektromos hajtású, különösen energiahatékony és környezetbarát.
EG16-EG20Az EG-sorozat a "Linde Grey Line" költséghatékony megoldása. Európai gyártmány, gyorsan előállítható, tökéletes választás átlagos igényekre szabva.
E35 – E502023 tavaszán debütált, nagyobb emelőkapacitású elektromos targoncák, amelyek a környezetvédelmi szempontokat helyezték előtérbe. A sorozat a technológia és megbízhatóság legújabb fejlesztéseit kínálja.
X35 – X50A legújabb és legfejlettebb modellek a X-sorozatban már 3,5 és 5 tonna között is elérhetőek! 2023 tavaszán kerültek piacra. Magasabb emelési kapacitás, fejlett energiahatékonyság és a legújabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelő kialakítás jellemzi őket.

Kérje egyedi kedvezményes ajánlatát még ma!

Munkatársuk hamarosan visszajelez önnek személyre szabott, kedvezményes ajánlatával kapcsolatban.