Magyarország
Kezdő oldal

Visszatekintő a 2015-ös évre

01-Feb-2016

A Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. számára a 2015-ös év fennállásának egyik legsikeresebb éve volt, hiszen az év során több új sikeres modellt és technikai újítást vezettünk be a piacra. Anyagmozgatási tanácsadóink eredményes munkájának köszönhetően a tavalyi év kiemelkedő volt az eladott új targoncák darabszámát illetően is.

A hagyományosan jól teljesítő belsőégésű motoros homlokvillás targoncák mellett különösen nagy népszerűséget mutatott az eladott, elektromos homlokvillás és a tolóoszlopos targoncák száma a korábbi évekhez képest.

Új modellként üdvözölhettük A Linde 6-8 t elektromos targoncacsaládját, az eddigi legkisebb, 2 t kapacitású elektromos vontatót és gazdára találtak az első logisztikai vonatszerelvények is.

Ügyfeleink nagy érdeklődéssel várták a Linde Safety Pilot-tal (LSP, tehertömegtől és súlyponttól függően működő és beavatkozó menetstabilizáló rendszer) felszerelt első elektromos targoncákat és sok cégnél csodálkoztak rá a DMC-vel (Dynamic Mast Control, dinamikus oszlopkilengés kontroll) ellátott tolóoszlopos targoncáink korábban elképzelhetetlenül alacsony ciklusidejére.

A fenti műszaki újdonságokról részletesebben is beszámolunk következő hírleveleinkben. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, értékesítő kollégáink is szívesen állnak rendelkezésére további információval.

back

lap tetejére