Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Tartós maximális teljesítmény kemény használatban

A H40–H50 sorozatú belsőégésű motoros targoncák minősége különösen hosszú és kemény használat során mutatkozik meg: nagy teljesítményű motorok, hidrosztatikus közvetlen hajtás és a Linde Load Control emelőoszlop-vezérlőrendszer gondoskodik az egyenletesen nagy munkateljesítményről. Emellett a járművet csak ritkán kell szervizelni, mert például a tengelyek és billentő munkahengerek csapágyazásai nem igényelnek karbantartást. Ugyanez érvényes a hajtómű és dobfékek nélküli, robusztus közvetlen hajtásra is. Még több biztonságról gondoskodik többek között a Linde Protector Frame rendszer. Ebben a tető és a keret robusztus egységet képez.

Jellemzők

Biztonság

A járművezető számára a Linde Protector Frame különleges védelmet biztosít: a járművezetőt tetőből és keretből álló zárt egység veszi körül. Ugyanakkor a H40–H50 sorozatú belsőégésű motoros targoncákból kiváló körkörös kilátás nyílik, köszönhetően az emelőoszlop-profilok karcsú kialakításának és annak, hogy a billentő munkahengerek a látómezőn kívül, felül vannak elhelyezve. A Linde Curve Assist megakadályozza, hogy a targonca túl nagy sebességgel hajtson kanyarban. A járművezetőt a jármű jobb kézben tartása érdekében átkapcsolási késleltetés nélküli fékek és visszacsapásmentes kormányzás segítik. A nagy maradék teherbírás súlyos rakományok esetén nyújt nagy biztonságot.

 • Linde Protector Frame
 • Linde Engine Protection System
 • Linde Curve Assist
 • minden irányban zavartalan kilátás
 • redundáns vezérlés

Ergonómia

A H40–H50 sorozatú belsőégésű motoros targoncák kialakítása, kezelése és technológiája kielégíti a kezelő védelmét szolgáló ergonomikus követelményeket. Ezért a járművezető számára nagy lábteret és jó körkörös kilátást biztosító nagy vezetőfülke áll rendelkezésre; az összes kijelzőműszer egyszerre áttekinthető, a kapcsolók kézre állnak; a menetpálya-ütődéseket pedig gumiperselybe ágyazott hajtótengely csillapítja. Emellett a Linde Load Control arról is gondoskodik, hogy a járművezető valamennyi emelőoszlop-műveletet ujjheggyel vezérelhessen.

 • Kétpedálos vezérlés
 • Linde Load Control
 • Hidrosztatikus kormányzás
 • Autógyártási szabvány szerinti vezetőfülke
 • minden irányban zavartalan kilátás

Rakománykezelés

A Linde H40–H50 sorozatú belsőégésű motoros targoncáira nagy munkateljesítmény, kis füstgázkibocsátás és rángásmentes mozgatás jellemző. Ezek a minőségek garantálják a nagy nyomatékú, modern dízel-, hajtógáz- vagy földgázmotorokat, illetve a hidrosztatikus közvetlen hajtást. A Linde Load Control segítségével a rakománykezelés sebessége javul, mivel a járművezető az összes jármű- és oszlopmozgást milliméter pontossággal és könnyedén vezérli. További előnyt jelent a szabályozható szivattyúval rendelkező emelőhidraulika, mivel az emelővillás targonca a szükség szerinti nagy emelési sebességekhez kisebb motorfordulatszámokat igényel. Ez csökkenti a fogyasztást és a kopást.

 • Takarékos fogyasztás
 • Nagy nyomaték
 • Linde Load Control
 • Rángásmentes és pontos mozgatás
 • Állítható hidraulikaszivattyú kiegészítő műveletekhez

Szerviz

A Linde H40–H50 sorozatú belsőégésű motoros targoncáinak a hosszú karbantartási időközök miatt ritkán kell szervizben állniuk. Az első motorolajcsere 1000 üzemóra, a fogasszíjcsere 3000 óra, a hidraulikaolaj-csere pedig 6000 üzemóra után esedékes. Ez ugyanaz, mintha az olaj- és pótalkatrészköltségek csökkennének. Ehhez kapcsolódik, hogy számos mozgó kapcsolat (például a tengelyelfordulás vagy az oszlop- és billentőmunkahenger-csapágyazás) egyáltalán nem igényel ellenőrzést.

 • Kevesebb karbantartás és üzemszünet
 • Alacsonyabb olaj- és pótalkatrészköltségek
 • Karbantartásmentes mozgó elemek

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Travel speed, with/without load Lift Lifting speed, with/without load Aisle width with pallet 800 x 1200 along forks
H40D 4,0 (t) 21 / 21 km/h 3000 (mm) 0,53 / 0,57 m/s 4555 (mm)
H40T 4,0 (t) 21 / 21 km/h 3000 (mm) 0,53 / 0,57 m/s 4555 (mm)
H45D 4,5 (t) 24 / 24 km/h 3000 (mm) 0,53 / 0,57 m/s 4633 (mm)
H45T 4,5 (t) 24 / 24 km/h 3000 (mm) 0,53 / 0,57 m/s 4633 (mm)
H50/500D 4,99 (t) 24 / 24 km/h 3000 (mm) 0,5 / 0,53 m/s 4680 (mm)
H50/500T 4,99 (t) 24 / 24 km/h 3000 (mm) 0,5 / 0,53 m/s 4680 (mm)
H50/600D 4,99 (t) 24 / 24 km/h 2800 (mm) 0,5 / 0,53 m/s 4760 (mm)
H50/600T 4,99 (t) 24 / 24 km/h 2800 (mm) 0,5 / 0,53 m/s 4760 (mm)

Opcionális felszereltség

Linde BlueSpot™

BlueSpot™

A Linde BlueSpot™az útvonalra kék fényt vetítve növeli az üzembiztonságot: a LED-lámpa zaj nélkül teszi láthatóvá a targoncát.

Konténerbe járó kivitelű Linde targoncák

Konténerbe járó kivitel

Az emelővillás targonca csak 2220 mm magas; ennek ellenére a járművezetőnek olyan ergonomikus munkahelyet biztosít, ahol bőven van hely a fej mozgatására. Ezeket a méreteket számos konténerátrakó helyen és más, kis áthaladási magasságú csarnokokban kell figyelembe venni.

A Linde forgatható járművezetői munkahelye

Forgatható vezetői munkahely

A vezetőfülkében lévő munkahely a menetirányhoz képest akár 90°-kal is elfordítható. Ez javítja a járművezető kilátását, és tehermentesíti izom- és vázrendszerét.

Továbbfejlesztett kényelmes ülések

A választék részét képezi a deréktámasz, az ülésfűtés, az aktív ülésszellőztetés, a légrugózás és a különböző állítási lehetőségek.

Linde targoncák italrakodó kivitelben

Italrakodó kivitel

A munkahely 400 mm-rel magasabban van kialakítva. Így a járművezető – magas rakomány esetén is – előrefelé szabad kilátással rendelkezik, és nem kell hátramenetet kapcsolnia. Ezáltal számos ágazatban javul a termelékenység és biztonság, mindenekelőtt az italgyártásban.

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

A borulásos balesetek a Linde MH ellensúlyos targoncájának Safety Pilotrendszerével messzemenően elkerülhetők.

Rádió CD-lejátszóval

A lejátszó MP3- és WMA-fájlokat tartalmazó CD-ket is lejátszik. Emellett egy AUX bemenet is található, amelyre például okostelefon csatlakoztatható.

Kérjen ajánlatot