Magyarország
Kezdő oldal

Approved 2016 szeptember

13-Sep-2016

A június 10-én, a Hungexpo területén megrendezett 8. Targoncakupán és 20. éves Jubileumi rendezvényen teljes Approved (felújított) termékpalettánkat bemutattuk mindhárom (Plus, Super, Ultra) felújítási szinttel.

Az Approved sátorban vetített rövid „Approvie” című bemutató filmünkkel megismertettük látogatóinkkal a felújított Linde targoncák előnyeit, illusztrálva, hogy minden gép életútja, professzionális szervizelése nyomon követhető egészen a felújításig.

A filmet megelőző reklámkampányban azt az üzenetet is eljuttattuk ügyfeleink felél, hol tudják megtekinteni az ismertetőt. Ezekben a hirdetésekben olyan QR kódot is felhasználtak, mely segítségével az érdeklődők, nemcsak a videót hanem, az ahhoz kapcsolódó teljes írásos esettanulmányt is le tudták tölteni.

A stand látogatottsága egyértelműen igazolta vevőink érdeklődését ezen programunk iránt.

Ez minden bizonnyal a felújítási eljárás sikerének és vevőink pozitív tapasztalatának köszönhető, valamint annak, hogy sikerült tudatosítanunk kollégáink felé is, mennyire fontos számunkra az Approved program.

A fogadtatás várakozást felülmúlóan kedvező volt, éppen ezért pozitívan tekintünk az elkövetkező időszak kihívásai elé, és tovább folytatjuk az Európa számos országában már sikerrel futó Linde „Approved” programot.

Dunaharaszti telephelyünkön folyamatosan megtekinthető az éppen aktuális Approved targonca készlet.

Érdeklődjön munkatársunknál:
'Pap László
06 20 924 4741
pap.laszlo@linde-mh.hu
www.lindeborze.hu

back

lap tetejére