Magyarország
Kezdő oldal

A TRANSLOG Connect 2013 a közép-kelet-európai országok kihagyhatatlan eseménye

09-Sep-2013

2013 novemberében immár harmadszor kerül megrendezésre a TRANSLOG Connect Congress a logisztikai, szállítmányozási és ellátási lánc menedzsment iparág egyik legnevesebb és legvártabb rendezvénye a The Events Group (TEG) szervezésében. Az idei eseményen a Linde Material Handling is képviselteti magát. A rendezvénynek a budapesti CORINTHIA Grand Hotel Royal ad otthont.

A TRANSLOG Connect 2013 kongresszus a maga nemében egyedülálló, több szakmai területet érintő és összefogó közép-kelet európai találkozója a logisztikai, szállítmányozási és ellátási lánc menedzsment legfontosabb és legkiemelkedőbb képviselőinek. A régióból minden évben több mint 500 résztvevő látogat el az eseményre, ahol helyi és nemzetközi autóipari-, elektronikai-, olajipari, nehézipari, kiskereskedelmi, élelmiszeripar, FMCG, és energiaipari beszállító vállalatok mutatják be legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat közvetlenül a legfontosabb üzleti döntéshozóknak.

A konferencia programjáról a legrangosabb nemzetközi vállalatok szakembereiből összetevődő szakmai testület dönt. Az előadások résztvevői betekintést nyernek a logisztika, az ellátási lánc, a termelés, az IT, valamint a szállítmányozás és raktározás legfrissebb piaci trendjeibe, emellett szervezett látogatást tehetnek Magyarország kulcsfontosságú logisztikai és elosztó központjaiban. A kétnapos rendezvény során a logisztikai beszállítók előre megszervezett személyes üzleti találkozók és további kapcsolatépítő programok keretében tárgyalnak a résztvevő gyártó és kereskedelmi cégek logisztikai vezetőivel.

A TEG az Európai Logisztikai Szövetséggel szoros együttműködésben idén először adja át a közép-kelet-európai logisztikai és ellátási lánc kiválósági díjat – mellyel a régió leginnovatívabb logisztikai és ellátási lánc fejlesztési megoldását ismeri el. A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a legkiválóbb, már működő logisztikai és ellátási lánc menedzsment módszerekre és ösztönözze az iparágban tevékenykedő szakembereket arra, hogy olyan innovatív megoldásokat valósítsanak meg, melyek hozzájárulnak a gyorsan növekvő közép-kelet-európai régió további fejlődéséhez. Pályázni október 1-ig lehet, az értékelés során figyelembe veszik a megoldás innovativitását, átruházhatóságát, fenntarthatóságát, költséghatékonyságát és azt, hogy az ügyfél számára mekkora értéket képvisel.

A kiválósági díjat elnyerő cégeket 2013. november 27-én a TRANSLOG Connect Congress, Közép-Kelet Európa legfontosabb logisztikai és ellátási lánc menedzsment csúcstalálkozójának koktélfogadása keretén belül hirdetik ki. A győztes cégek lehetőséget kapnak, hogy projektjüket bemutassák a legfontosabb és legkiemelkedőbb logisztikai és ellátási lánc szakembereknek.

További információ a rendezvényről: http://translogconnect.eu

back

lap tetejére