Magyarország
Kezdő oldal

Minőségi targoncák bérlése

Rövid távú rakodási feladatai adódtak? Váratlan, a most meglévő eszközpark teljesítményét meghaladó anyagmozgatásra van szüksége? A Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. a legjobb megoldást kínálja Önnek – személyre, valamint feladatra szabott konstrukcióival.

Bérelhető elektromos, gáz vagy dízelüzemű emelő targoncákat folyamatos műszaki ellenőrzésnek vetjük alá, hogy csak és kizárólag megbízható, a gyári értékeket produkáló eszközöket szállítsunk a bérleti igényt bejelentő partnerek számára. Bérelhető Linde targoncáink a legszélesebb körű kívánalmaknak is megfelelnek, megbízható gépeket kínálunk 1-8 t teherbírásig.

Minden bérleti igény bejelentést speciálisan képzett, a technikai paramétereket és a bérlet pénzügyi feltételeit részleteiben ismerő, tapasztalt munkatársunk értékel és a telefonos, vagy online bejelentés alapján a lehető legrövidebb időn belül a legoptimálisabb ajánlatot ismerteti ügyfeleinkkel. Ajánlattételkor figyelembe veszi az elvégzendő feladatot, a gépbérlet tervezett időtartamát, valamint a ténylegesen szükséges eszközök körét és ezek összehangolásával kínálja Önnek a leghatékonyabb, legtakarékosabb bérleti megoldást.

Kérjük, bérleti igényük bejelentésekor pontos adatokat közöljenek az elvégzendő feladat nagyságáról, részleteiről, hogy munkatársunk az Önök számára a legmegfelelőbb berendezést, eszközöket tudja kiválasztani.

lap tetejére

Nemes Csaba
Telefon: 06 20 368 0523
nemes.csaba@linde-mh.hu