Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Komissiózó targonca N20 C

Kényelmes komissiózó segéd

Gyors komissiózás, rövid utakon

A Linde MH N20 C sorozatú alacsony emelési magasságú komissiózó targoncája ergonomikus kialakításával és intuitív kezelési koncepciójával csökkenti a komissiózási ráfordításokat. A kezelőállás például elöl, az akkumulátor előtt található. Ennek köszönhetően a kezelő elkerülheti az árufelvétel utáni felesleges gyaloglást. A munka kényelmesebb és kevésbé megerőltető, különösen a hangirányítású komissiózás (Pick by voice) során, amikor a kezelő headseten keresztül kapja a feladatot, amelyre gyorsan kell reagálnia. Az U alakú kormány az összes vezérlőelemet egy helyen tartalmazza, és intuitív módon, gyorsan kezelhető a jobb vagy bal oldalon. A kormányrendszer automatikus középre tartással segíti az egyenes hajtást. Ez időt takarít meg a komissiózó pontok között. Az N20 C sorozatú alacsony emelésű komissiózó targonca akár két tonnás rakományokat is fel tud venni.

Jellemzők

Biztonság

Menet közben a vezető folyamatosan a jármű körvonalain belül marad, így minden oldalról védve van. A kormány ergonomikus formája egyrészt biztos fogást biztosít – például a kanyarokban –, másrészt védi a vezető kezét. A vezető és a jármű biztonságát emellett tovább növeli az acélból készült lökhárító. Az N20 C három egymástól független fékrendszert tartalmaz: a jármű automatikusan fékez, ha a vezető elengedi a menetkapcsolót, vagy az ellenkező irányban kíván haladni. Ezenkívül elektromágneses és rakományfüggő módon is fékez, ha a vezető megnyomja a vészleállító gombot vagy elhagyja a holtember-kapcsolóként működő platformot.

 • Kompakt kialakítású kormány
 • Ergonomikus fogantyú kézvédővel
 • Automatikus sebességállítás a kanyarokban
 • Acél lökhárító
 • Három egymástól független fékrendszer

Ergonómia

Az N20 C sorozatú targonca kezelőpultja, a formatervezett háttámlája és vezetőplatformja egy U alakú egységet képez, amely el van választva a robusztus karosszéria többi részétől. Ez a szerkezet elnyeli az egyenetlen útfelületek miatti rázkódásokat. A járműn kialakított munkahely ezért rendkívül nyugodt és hátkímélő. A kezelőegységen található tárolófelületeken többek között csomagolópapír, kesztyű vagy ceruza helyezhető el. A digitális multifunkcionális kijelzőn egy pillantás alatt át lehet tekinteni a jármű összes fontos adatát, ami megkönnyíti a mindennapi munkát. Ugyanez vonatkozik az alacsony belépőre.

 • Csillapított vezetőplatform
 • Tárolóterület a konzolon
 • Digitális multifunkcionális kijelző
 • Alacsony belépő

Rakománykezelés

Az N20 C sorozatú targonca 3 kW-os háromfázisú váltakozó áramú motorja rövid idő alatt felgyorsítja a járművet a 12 km/órás stabil maximális sebességre – rakománnyal vagy anélkül. Ez elsősorban hosszabb szakaszokon eredményez nagy átrakodási teljesítményt. A kezelés szempontjából fontos még a Linde kétkezes kormányvezérlése és kezelőegysége: a vezető és jármű közötti felhasználói felületen megtalálható minden fontos kezelőelem, és választani lehet a jobb vagy bal oldali kezelés között. Ezzel időt lehet megtakarítani a komissiózás során. Egyenes vonalú szakaszokon a szervokormányzás automatikus középre tartó funkciója mindig rövid utakra irányítja a járművet két komissiózási pont között.

 • Nagy teljesítményű 3 kW-os háromfázisú váltakozó áramú motor
 • Jó gyorsulás
 • Szervokormányzás
 • Kétkezes kormányzás és központi kezelőegység
 • Automatikus középre tartás

Szerviz

A jármű karbantartása minden 1000. üzemóra után esedékes. A CAN-busz kapcsolat és egy hordozható számítógép révén a szerviztechnikus az összes műszaki paramétert gyorsan ki tudja olvasni. Ezenkívül a karbantartás szempontjából fontos szervizpontok könnyen elérhető helyeken találhatók. A háromfázisú váltakozó áramú motor nem igényel karbantartást. A tartós elektronikus alkatrészek, a robusztus kormány és a stabil acélkarosszéria alacsonyan tartja a szervizköltségeket.

 • CAN-busz kapcsolaton keresztül kiolvasható járműadatok
 • Karbantartást nem igénylő háromfázisú váltakozó áramú technológia
 • Stabil acélkarosszéria
 • Tartós elektronikai alkatrészek

Opcionális felszereltség

Előkészített adatterminálhely

A jármű elő van készítve adatterminál felszerelésére. A csomag tartalmaz még egy csíptetőtáblát és egy vonalkódolvasót is.

Sebességállítás

Ha a vezető csökkenti az iniciális emelést, a jármű automatikusan lelassul.

A képen a külön rendelhető LED-lámpás munkafényszóró látható

LED-lámpás munkafényszórók

A jármű elején két nagy erejű fényszóró található. A fényszórók víz- és porzáróak.

Gombok a gyalogkísérethez

A jármű mindkét oldalán, az ülés mellett mozgáskapcsolók vannak elhelyezve. Ezekkel tudja a vezető kívülről irányítani a komissiózó targoncát, miközben mellette gyalogol.

Kérjen ajánlatot