Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Maximális mozgékonyság és stabilitás

Az E16 – E20 EVO sorozatú négykerekű emelővillás targoncák a legszűkebb helyen is pontos rakománykezelést tesznek lehetővé – még nagyobb stabilitás mellett. A Linde innovatív kombinált kormánytengelye révén a hátsó kerekek tengelycsonkja 175°-ban elfordítható. Ez lehetővé teszi a targonca helyben történő megfordulását anélkül, hogy a padlóburkolatot felsértené. Ezenkívül az elektromos targonca a Linde kompakt tengelyével is rendelkezik: Integrált egységként két erőteljes hajtómotor, karbantartásmentes fékek és közvetlenül a tengelyre szerelt erősáramú alkatrészek gondoskodnak a kiváló munkateljesítményről. A gyors akkumulátorcsere vagy a külön megrendelhető nagyfrekvenciás fedélzeti töltő szintén a járművek nagyfokú rendelkezésre állását biztosítja. Ezáltal az elektromos targoncák maximális munkateljesítményt nyújtanak nagyfokú energiahatékonyság mellett.

Jellemzők

Biztonság

A rakománykezelés során a Linde Protector Frame a járművezetőnek maximális biztonságot nyújt. A vezetőfülke kerete és teteje robusztus, zárt védőzónát képez. Az emelőoszlop-profilok a fent elhelyezett billentő munkahengereknek köszönhetően különösen vékonyak lehettek, és kis helyigénnyel vannak egymásba ágyazva. Ezáltal a járművezető a lehető legjobb kilátással rendelkezik a rakományra és a környezetre. Ezenkívül hatékony hajtásfelügyelet, a vezérlésre szolgáló redundáns áramkörök, valamint nagyfokú maradék teherbírás gondoskodik a maximális üzembiztonságról és kis mértékű kieső időkről.

 • robusztus vezetővédő tető
 • redundáns vezérlés
 • teljes körű hajtásfelügyelet
 • Kilátás szempontjából optimalizált egységek
 • nagy maradék teherbírás

Ergonómia

A fáradásmentes, hatékony munkavégzés a Linde MH fontos tervezési célja. Ezért az E16 – E20 EVO sorozatú targoncageneráció minden tekintetben ergonomikusan lett megtervezve. Ez valamennyi kezelőelem elhelyezésére (például a kartámasz és az ülés együttes állíthatóságára), a Linde Load Control funkcióra, valamint a Lindére jellemző kétpedálos vezérlésre is érvényes. Az EVO sorozat karosszériája és a tágas vezetőfülke a rezgések járművezetőre való átvitelének minél alacsonyabb szinten tartása érdekében egymástól műszakilag tudatosan el vannak választva.

 • Ergonomikus kezelőelemek
 • tágas vezetőfülke
 • csökkentett rezgések
 • új generációjú ülések

Rakománykezelés

Az E16 – E20 EVO sorozatú, négykerekes kivitelű elektromos targoncák különösen stabilok. Ennélfogva a nehéz rakományok nagy magasságokban is milliméter pontossággal mozgathatók. A Linde kombinált kormánytengelyének innovatív mozgathatósága lehetővé teszi a hátsó kerekek elfordítását úgy, hogy a targonca helyben, minimális gumiabroncskopás mellett és padlósérülések nélkül meg tud fordulni. Az összes emelőoszlop-művelet könnyedén, a legkisebb ujjmozdulatokkal kezelhető, és a járművezető az emelő- és billentőmozgásokat egyidejűleg hajthatja végre.

 • Maximális fordulékonyság a legszűkebb helyen
 • Biztonságos rakománykezelés a Linde Load Control rendszerrel
 • A kerekek a kormányzás alatt ellentétesen forognak
 • Kisebb gumiabroncskopás és padlósérülés
 • Energiahatékonyság minimális kormányzási ellenállás révén

Szerviz

Az E16 – E20 EVO sorozat targoncái a nagyon hosszú karbantartási időközöknek köszönhetően különösen gazdaságosak és könnyen szervizelhetők. A menet- és emelőhajtásra szolgáló, háromfázisú váltakozó áramú motorokkal szerelt komplett hajtótengely, de a központi alkatrészek (mint például az oszlop- és billentő munkahengerek) is teljes mértékben karbantartásmentesek. Az elektromos targoncák átfogó felülvizsgálata 1000 üzemóra után, míg az első hidraulikaolaj-csere csak 6000 óra után szükséges. A targoncamodellek kialakítása olyan, hogy a szervizeket könnyen lehessen elvégezni, így az összes járműrészegység [Hivatkozás a pótalkatrész-szolgáltatásra] a javítások során egyszerűen érhető el. Ezek a jellemzők gondoskodnak a zökkenőmentes járműhasználatról.

 • Az első karbantartás 1000 üzemóra után esedékes
 • A központi alkatrészek (mint például a villamos motorok és fékek) karbantartásmentesek
 • Hidraulikaolaj-csere 6000 üzemóra után
 • A könnyen szervizelhető kialakítás gyors alkatrészcserét tesz lehetővé
 • Állandó műszaki optimalizálás

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Battery voltage/rated capacity (5h) Aisle width with pallet 800 x 1200 along forks
E16P 1,6 (t) 2800 (mm) 20 / 20 km/h 48/575/625 [48/335] (V)/(Ah) o. kWh 3479 (mm)
E16PH 1,6 (t) 3150 (mm) 20 / 20 km/h 48 / 700/775 (V)/(Ah) o. kWh 3528 (mm)
E18PH 1,8 (t) 3150 (mm) 20 / 20 km/h 48 / 700/775 (V)/(Ah) o. kWh 3533 (mm)
E20PH 2,0 (t) 3150 (mm) 20 / 20 km/h 48 / 700/775 (V)/(Ah) o. kWh 3537 (mm)
E20PHL 2,0 (t) 3150 (mm) 20 / 20 km/h 48 / 840/930 (V)/(Ah) o. kWh 3645 (mm)
E20PL 2,0 (t) 2800 (mm) 20 / 20 km/h 48/690/750 [48/335] (V)/(Ah) o. kWh 3595 (mm)

Opcionális felszereltség

Aktív akkumulátorlégtelenítés

Aktív akkumulátorlégtelenítés

Gyors, kényelmes, biztonságos: Az automatikus akkumulátorlégtelenítés a töltési műveletet könnyen kezelhetővé teszi. Ennek alapja a targonca hátsó burkolatán található Plug&Play csatlakozó. A töltés az akkumulátorfedél vagy más ajtó kinyitása nélkül végezhető.

Nagyfrekvenciás fedélzeti töltő

Nagyfrekvenciás fedélzeti töltő

A külön rendelhető és helytől függetlenül, bármely hálózati aljzathoz csatlakoztatva használható nagyfrekvenciás fedélzeti töltőberendezés könnyen kezelhető, és gyors akkumulátortöltést tesz lehetővé. A nagy hatásfok, a hőmérséklet-vezérelt töltés és a töltés automatikus fenntartása és kiegyenlítése energetikailag hatékony töltési folyamatot biztosít. Ez feleslegessé teszi a külön töltőhelyiséget.

Emelőoszlop-változatok

A Linde különböző emelőoszlop-változataival az emelés és az építési magasság az alkalmazástól függően optimálisan egymáshoz illeszthető. A választék részét képezik a standard emelőszerkezetek 5650 mm, a duplex emelőszerkezetek (teljes szabad emelés) 4145 mm, valamint a triplex emelőszerkezetek (teljes szabad emelés) 6075 mm emelési magasságig.

Hidraulikus akkumulátorkitolás

Hidraulikus akkumulátorkitolás

Gyors és kényelmes akkumulátorcsere: a Linde hidraulikus akkumulátorkitoló funkciója az akkumulátort gombnyomásra 60%-ig kitolja a járműből. Ezután a mennyezeti daruval vagy egy másik emelővillás targoncával vehető ki. Ez a lehetőség az E12 – E50 sorozatú emelővillás targoncákhoz érhető el.

linde_safety_pilot-3992_8076

Linde Safety Pilot

Linde Safety Pilot

Kérjen ajánlatot