Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
 • 0 - 1200 (kg)
 • 0 - 2844 (mm)

Elektromos raklapemelő D12 RW

Kényelmes kétszintes elektromos raklapemelő

Ergonomikus és gyors szállítás a nagy rakodási teljesítmény érdekében

A D12 RW típusú kétszintes elektromos raklapemelő gyors, fordulékony és sokoldalú szállítóeszköz, amely egyszerre két, akár 1000 kg tömegű raklap szállítására is alkalmas. Nagy teljesítményű, 3 kW-os háromfázisú váltakozó áramú motorjának köszönhetően rakomány nélkül akár 12 km/h, rakománnyal pedig 10 km/h sebességet is elér. Így optimálisan alkalmazható a nagy rakodási teljesítményt igénylő raktárak közepes és hosszú útszakaszain. Tehergépkocsik ki- és berakodásához is tökéletes választás. Az ergonomikus üléshelyzet és az intuitív vezérlés kényelmes, fáradságmentes munkavégzést tesz lehetővé. A 970 mm széles alváz nagy mozgásszabadságot biztosít.

Jellemzők

Biztonság

A D12 RW típusú elektromos raklapemelő három egymástól független fékrendszerrel van felszerelve, amelyek menet közben biztosítják a járművezető és a többi raktári munkatárs biztonságát. A kanyarokban automatikusan csökken a jármű sebessége. A négypontos kialakítás maximális terhelés esetén is gondoskodik a kiemelkedő stabilitásról és az optimális hajtásról. A széles alváznak köszönhetően a járművezető a járműkontúron belül mindig biztonságban van. A megemelt üléshelyzet megfelelő kilátást biztosít a jármű környezetére. A villasüllyesztéskor automatikusan csökken a süllyesztési sebesség. Így kevésbé károsodik a rakomány és a jármű is kevésbé kopik.

 • Három egymástól független fékrendszer
 • A sebesség automatikus csökkentése a kanyarokban
 • Négypontos kialakítás a nagyfokú stabilitás érdekében
 • Megemelt üléshelyzet az optimális kilátásért minden irányban
 • A villakocsi Soft Landing funkciója

Ergonómia

A 90°-kal elforgatott üléshelyzet kiváló kilátást biztosít a jármű környezetére és minden irányba könnyed manőverezést tesz lehetővé. A 970 mm-es, széles alváz ergonomikus munkavégzést tesz lehetővé és nagy mozgásszabadságot ad. Az ülés, a háttámla és a padlólemez egyedi beállítási lehetőségei tovább növelik a kényelmet vezetés közben. A konzolba beépített, könnyen hozzáférhető kezelőelemek révén a D12 RW raklapemelővel kiemelkedően hatékonyan lehet dolgozni.

 • Oldalirányú üléshelyzet a könnyed manőverezés érdekében
 • A széles alváz nagy mozgásszabadságot biztosít
 • Egyedileg állítható vezetőülés
 • Konzolba épített kezelőelemek

Rakománykezelés

Az erős, 3 kW-os háromfázisú váltakozó áramú motornak köszönhetően a jármű akár 12 km/h sebességet, megrakodva pedig akár 10 km/h-t is el tud érni. A négypontos kialakítás maximális sebesség és terhelés esetén is gondoskodik az elektromos raklapemelő teljes stabilitásáról. A villa és az emelőoszlop mozgása ujjheggyel, pontosan és könnyedén vezérelhető. A villa és a targonca továbbá egyszerre irányítható, így a megszakítás nélküli munkafolyamatok révén kiváló termelékenység biztosítható.

 • Erőteljes, 3 kW-os háromfázisú váltakozó áramú motor
 • Négypontos kialakítás a kiegyensúlyozott menettulajdonságok érdekében
 • Pontos, könnyed vezérlés ujjheggyel
 • A villa és a targonca egyidejű irányítása

Szerviz

A robusztus felépítésnek és a hosszú élettartamú meghajtóegységnek köszönhetően a jármű nagy teljesítményű és kevés karbantartást igényel. A multifunkciós kijelzőn található például az akkumulátor-töltöttség,- az üzemóra-számláló és a hibakódkijelző, amelyek segítségével a kezelő folyamatos tájékoztatást kap a járműről. A CAN-bus technológia gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a járműadatokhoz a szerviztechnikusok számára.

 • Robusztus kivitel és hosszú élettartamú hajtás
 • Az összes fontos járműadatot megjelenítő multifunkcionális kijelző
 • CAN-bus technológia a járműadatok gyors elérése érdekében

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
D12RW 1,2 / 2,0 (t) 2344 (mm) 10 / 12 km/h 2021 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

Bőrülés és ülésfűtés

Hűtőházban vagy hideg környezetben bőrülés és szabályozható ülésfűtés növeli a vezetési kényelmet.

BlueSpot™

A Linde BlueSpot™ útvonalfigyelő figyelmeztetőberendezés az útvonalra kék fényt vetítve növeli az üzembiztonságot: a LED-spotlámpa zaj nélkül teszi láthatóvá a targoncát.

Tehervédő rács

A tehervédő rács gondoskodik arról, hogy a rakományok megemelt emelővilla esetén is stabilak legyenek, és ne csússzanak hátra.

Sebességoptimalizálás

A sebességoptimalizálás megemelt rakomány esetén a teher tömegétől függ.

Különböző oszlopemelési magasságok

A D12 RW típusú raklapemelőhöz különböző emelőoszlop magasságok állnak rendelkezésre – igény esetén egyedi oszlopmagasság is rendelhető. A targonca pontosan beállítható a kívánt alkalmazási területhez.

Kiegészítő fejtámasz

A kiegészítő fejtámasznak köszönhetően kényelmesebb és kevésbé fárasztó a munkavégzés.

Kérjen ajánlatot