Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Elektromos raklapemelő D10

Precíz kettős rakodó

Hatékony raklapkezelés két szinten

A Linde D10 magas emelésű raklapszállítója gyors anyagáramlást tesz lehetővé a szűk és erős forgalmú területeken is. A villán és a teherkarokon egyidejűleg két darab, 2 000 kg össztömegű raklapot tud szállítani. A szállításnál valamint a be- és kirakodásnál innovatív vezetőgörgők biztosítják a stabilitást. A 720 mm szélességű, karcsú karosszéria és a kúszó üzemmód funkció pontos vezérlést tesz lehetővé a szűk polcsorok között. Az alacsony rögzítőponttal rendelkező, hosszú kezelőkar biztosítja, hogy mindig elegendő biztonsági távolság legyen a jármű és a kezelő között. A kezelőkar dőlésszögével arányosan változik a jármű sebessége és emelőfunkciója.

Jellemzők

Biztonság

A D10 magas emelésű raklapszállító hosszú kezelőkarja az alacsony rögzítési pont révén a járművet mindig elegendő biztonsági távolságra tartja a kezelőtől. Az alváz alacsony védőlemeze a lábat is védi. Ha a dolgozó a kezelőkart vízszintes vagy függőleges állásba helyezi, akkor a jármű automatikusan fékez. Így nehéz terheket is biztonságosan lehet szállítani a raktárban. Az opcionális tehervédő rács megakadályozza, hogy az áru lecsússzon vagy leessen.

 • Alacsony rögzítőponttal rendelkező, hosszú kezelőkar
 • A vezetőt védő acélkeret
 • Automata fék
 • Opcionális tehervédő rács

Ergonómia

Az ergonomikus kialakítású kezelőkarnak köszönhetően a dolgozó minden funkciót kényelmesen és intuitív módon, ujjheggyel vezérel. A kétkezes kormányvezérlés rugalmasan kezelhető jobbról és balról egyaránt. Szűk térben a kezelő függőleges állásba helyezheti a kezelőkart, és bekapcsolhatja a kúszó üzemmód funkciót. Minden fontos munkaeszközt – pl. kesztyűt és csomagolófóliát – a jármű tágas tárolórekeszében lehet tárolni. Így minden kéznél van, amire a kezelőnek szüksége lehet. A kezelő a multifunkcionális kijelzőn könnyen ellenőrizheti a jármű aktuális állapotát.

 • Ergonomikus kialakítású kezelőkar
 • Kettős fogantyú
 • Tágas tárolórekesz
 • Multifunkcionális kijelző

Rakománykezelés

A magas emelésű raklapszállító egyidejűleg két darab, 2 000 kg össztömegű raklapot tud szállítani. Kompakt, nagyteljesítményű 1,5 kW-os motorja óránkénti 6 kilométeres sebességet ér el. A kezelő a folyamat zökkenőmentességéhez a Linde OptiLift vezérlésével kezeli az oszlopot, illetve szűk környezetben bekapcsolja a kúszó üzemmódot. Az innovatív vezetőgörgők emellett pontos manőverezést tesznek lehetővé és mindig optimális stabilitást biztosítanak.

 • Két raklap hatékony szállítása
 • 1,5 kW teljesítményű motor
 • Linde OptiLift
 • Innovatív vezetőgörgők

Szerviz

A karbantartásmentes váltakozó áramú motornak és a robusztus felépítésnek köszönhetően csökkennek a szervizköltségek és nő a jármű rendelkezésre állása. A belső alkatrészek elrendezése jól áttekinthető, az alkatrészek könnyen hozzáférhetők. A szerviztechnikus a CAN-bus kapcsolaton keresztül gyorsan és megbízhatóan tudja kiolvasni a jármű adatait a mobilkészülékéből.

 • Karbantartásmentes hajtástechnika
 • Könnyű hozzáférés az alkatrészekhez karbantartáskor
 • Gyors diagnosztika a CAN-Bus-csatlakozáson keresztül

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
D10 1,2 / (2,0) (t) 2024 (mm) 6 / 6 km/h 2030 / 2100 (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

A tehervédő rács védi a járművezetőt és a rakományt.

Tehervédő rács

A tehervédő rácsnak köszönhetően a rakomány megemelt emelővilla esetén sem csúszik hátra és nem borul a vezetőre.

A Linde LED-es munkafényszórói

LED-es elülső lámpák

A LED-es munkafényszórók nagy fényerősséggel rendelkeznek. A fényszórók víz- és porzáróak.

A Linde különböző méretű emelővillái

Villaméret

A Linde a D10 raklapszállítóhoz különböző hosszúságú és szélességű villákat kínál.

A villa soft landing (finom lehelyezés) funkciója

A villa leengedésénél az automatikus menetsebesség-csökkentés különösen hatékonnyá és biztonságossá teszi a rakománykezelést.

Tartók a Linde magas emelésű raklapszállítójához

Munkaeszköztartók

A csipeszes írótábla, szkenner, fóliatekercs és más eszközök rögzítésére szolgáló tartókkal a vezető a saját igényei szerint tudja kialakítani a vezetőállást.

Kérjen ajánlatot