Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
 • 0 - 1 200 (kg)
 • 0 - 2 424 (mm)

Elektromos raklapemelő D10 FP

Keskeny kettős rakodó

Két raklappal is könnyen fordul

A D10 FP típusú elektromos raklapemelő egy kompakt, ugyanakkor nagy teljesítményű kétszintes rakodó. Mindössze 720 mm szélességű alvázával és elektromos szervokormányával a legszűkebb helyeken is nagyszerűen lehet manőverezni vele. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas teherautók be- és kirakodására, továbbá közepes és hosszú távolságokon való szállításra. Az erős, 2,3 kW-os motor dinamikusan gyorsítja fel a targoncát 10 km/h végsebességére. A D10 FP targonca egyszerre két raklapot tud felvenni, ami maximális átrakási teljesítményt tesz lehetővé. A járműre szerelt acélkötény megvédi a vezetőt a kisebb ütközéseknél.

Jellemzők

Biztonság

A D10 FP kétszintes rakodóval végzett munka közben a vezető folyamatosan a jármű védelmet nyújtó körvonalain belül helyezkedik el, így szűk helyeken manőverezve sincs kitéve sérülésveszélynek. A jármű felszereltségéhez tartozik ezenkívül egy egészen a padlózatig lenyúló acélkötény, amely kisebb ütközéseknél nyújt védelmet. A rakomány és a vezető biztonságát szolgálják az egymástól függetlenül működő fékrendszerek. Az egész vezetőplatform holtember-kapcsolóként van kialakítva, azaz a jármű magától lefékez, ha a vezető kiszáll. A felborulások elkerülése érdekében a jármű a kanyarokban automatikusan állítja a sebességet.

 • A vezetőt védő acélkötény
 • Független fékrendszerek
 • Holtember-kapcsolóként kialakított vezetőplatform
 • Automatikus sebességállítás a kanyarokban

Ergonómia

A D10 FP kétszintes rakodó ergonomikus kialakítású fogantyúja könnyen kezelhető mindkét kézzel, ami kényelmes, ugyanakkor pontos rakománykezelést tesz lehetővé. A kényelmet még tovább javító párnázott háttámláknak köszönhetően a vezető az egész műszak alatt kímélő testtartásban dolgozhat. A vezérlőkar magassága a vezető testi adottságainak megfelelően állítható be. Opcióként a vezetőállás az alváztól elválasztott, rugózott kivitelben is kapható, amivel megelőzhető, hogy az egyenetlen útfelület miatti lökések a vezető testét is terheljék. A tágas tárolórekeszekben kényelmesen elhelyezhetők a fontosabb munkaeszközök.

 • Ergonomikus, állítható magasságú vezérlőkar
 • Párnázott háttámla
 • Opcionális teljesen rugózott vezetőfülke
 • Nagy tárolórekeszek a munkaeszközökhöz

Rakománykezelés

A D10 FP kétszintes rakodó egyszerre két raklapot is tud szállítani, összesített vonóereje 2000 kg (1t / 1t). Keskeny felépítésének és elektromos szervokormányának köszönhetően rendkívül fordulékony, és a legszűkebb helyeken is kiválóan lehet manőverezni vele. Az erős, 2,3 kW-os motor dinamikusan gyorsítja fel a targoncát 10 km/h végsebességére. Az opcionálisan rendelkezésre álló "speed management" funkció a felső villán lévő rakomány tömegétől függően optimálisra állítja be a sebességet. A D10 FP targonca különböző, mindig az adott feladatnak legjobban megfelelő oszlopokkal szerelhető fel. A legnagyobb oszlopmagasság 2424 mm. A hajtókeréktől balra és jobbra elhelyezett opcionális támasztókerekek tovább javítják a vontatóerőt és a stabilitást.

 • Hatékony szállítás két raklappal
 • Kiváló fordulékonyság
 • Nagy gyorsulás
 • Különböző oszlopváltozatok

Szerviz

A robusztus felépítés és a karbantartást nem igénylő váltakozó áramú hajtás hosszú karbantartási időközöket tesz lehetővé és nagy rendelkezésre állást biztosít. Ha karbantartásra van szükség, a D10 FP CAN-Bus-csatlakozása leegyszerűsíti a szervizfolyamatokat: a szerviztechnikus egy laptop segítségével kiolvassa a jármű rendszeradatait, majd gyorsan és probléma nélkül elemzi őket. A szervizmunkát nagyban megkönnyíti, hogy a jármű minden alkatrésze könnyen hozzáférhető. Az opcionális digitális műszerkijelzőn a vezető bármikor át tudja tekintetni a járműre vonatkozó legfontosabb információkat.

 • Gyors diagnosztika a CAN-Bus-csatlakozáson keresztül
 • Karbantartásmentes hajtástechnika
 • Könnyű hozzáférés az alkatrészekhez karbantartáskor
 • Nagy rendelkezésre állás

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
D10FP 1,2 / (2,0) (t) 1574 (mm) 10 / 10 km/h 2293 (2363) (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

A Linde connect: flottakezelő szoftvere egyebek között a járműflotta használatára és fogyasztására vonatkozó adatokat szolgáltat.

Flottakezelés

Ki és hogyan fogja használni az egyes targoncákat? Mennyit fogyasztanak a járművek, és mindegyik menetkész-e? A Linde connect: flottakezelő rendszere a megfelelő szoftver és hardver kombinációjával adja meg a választ ezekre a kérdésekre.

A Linde lítiumion-akkumulátorai

Lítium-ion technológia

Az Linde innovatív lítiumion-akkumulátoraival a járművek lényegesen rövidebb idő alatt tölthetők fel használaton kívül és használat közben.

Az egyenetlenségek kiegyenlítése hozzájárul a Linde járműveinek stabilitásához.

Szintkiegyenlítés

Ez a rendszer kiegyenlíti a padló egyenetlenségeit, és gondoskodik arról, hogy mindegyik kerék folyamatosan érintkezzen a padlóval. Ezáltal biztosítja a jármű folyamatos stabilitását.

A Linde D10 FP tehervédő rácsa a vezetőt és a rakományt egyaránt védi.

Tehervédő rács

További védelmet nyújt a vezető és a rakomány számára a tehervédő rács, amelyet a rakomány magasságának megfelelően lehet beállítani.

A Linde D10 FP teljesen rugózott platformja csökkenti a vezető munka közbeni terhelését.

Teljesen rugózott vezetőállás

Az opcionális, teljesen rugózott platform a rezgések és rázkódások elnyelésével csökkenti a vezető munka közbeni terhelését.

A Linde D10 FP állítható magasságú vezérlőkarja tökéletesen a vezetőnek megfelelően állítja be a járművet.

Állítható magasságú vezérlőkar

Az állítható magasságú vezérlőkarral a jármű tökéletesen a vezető testi adottságainak megfelelően állítható be.

A Linde D10 FP sebességoptimálása növeli a jármű teljesítményét.

Sebességoptimalizálás

A Linde "speed management" funkciója megnöveli a járművek teljesítményét kétszintű rakodásnál. Az elektromos raklapemelő sebességoptimalizálása a szabad emelőn lévő teher nagyságától függ.

Kérjen ajánlatot