Technikusok szerelnek fel egy targoncát Linde komponensekkel
Így kommunikálnak a targoncák

A connect: hardverkomponensei

connect: Hardver

A connect: hardverkomponensei a járműflottát kötik össze az adatbázisszoftverrel. A komponensek összegyűjtik és továbbítják a vezérlő- és érzékelőadatokat, és a további feldolgozáshoz rendelkezésre bocsátják őket. Egyúttal PIN- vagy RFID-azonosítással rendelkező elektronikus gyújtáskapcsolóként is szolgálnak.

Átalakítási megoldások

Az új járművek már gyárilag a connect:hardware alkalmazással érkeznek; de valamennyi komponens átalakítási megoldásként is elérhető már meglévő és idegen járművekhez. A Linde az adatkommunikációt alapesetben GPRS-en keresztül, a Linde felhőbeli környezetéhez, illetve Bluetoothon keresztül helyi adatbázisokhoz kínálja. Más vezetékmentes átviteli technológiák (például WLAN) vevőigény szerinti megoldásokként valósíthatók meg.

access unit (CAM) egységek

connect:access unit (CAM)

A connect:access unit egységeken keresztül a járművet csak jogosult járművezetők engedélyezhetik és használhatják PIN-kód vagy RFID-lapka segítségével történő azonosítást követően. A kiegészítő connect: funkciómodulok szoftvere a Bluetooth-kapcsolaton keresztül játszható be. A PIN-, illetve RFID-egységek ráfordítás nélkül szerelhetők fel a Linde meglévő, illetve más gyártók járműveire.

connect: data unit

connect:data unit (CDX)

A CDX egység a járművön rögzíti az adatokat, majd továbbítja őket a mobilhálózaton a Linde Cloud kiszolgálójának. Az egység teljes értékű szerelőkészletként, a központi pótalkatrész-raktáron (Kahl) keresztül rendelhető meg. A komponensek felszerelése csak néhány percet vesz igénybe. Az egység a jármű CAN-buszán keresztül lesz csatlakoztatva, és a beszerelést követően azonnal üzemkész.

connect: retrofit kit

Bluetooth-szerelőkészlet

A Bluetooth-kapcsolatra alkalmas PIN- vagy RFID-egységekkel még nem rendelkező járművek a Bluetooth-szerelőkészlet segítségével egyszerűen köthetők be a flottakezelésbe. A szerelőkészletet egyszerűen a jármű kábelkötegébe kell iktatni, és a meglévő kiegészítő modullal összekötni.

Linde-tanácsadók egy ügyfélnél a helyszínen

connect: támogatás

Az összes komponens egy kézből: a Linde és a kereskedők szakértőinek támogatása a flottakezelés kialakításához és megvalósításához, valamint a folyamatos üzemeltetéshez is segítséget biztosít. A connect: hardver- és szoftverkomponensei folyamatosan fejlesztés alatt állnak, és új funkciókkal bővülnek.

Flottakezelés

A jövő flottája hálózatban, hatékonyabban és biztonságosabban dolgozik. A Linde digitális connect: flottakezelő rendszere biztosítja ehhez a megfelelő megoldást.

Áttekintés

connect: funkciók

A connect: funkciómoduljait a saját egyéni követelményeit optimálisan kielégítő rendszerré szervezheti.

Funkciók

connect: Szoftver

A connect: szoftvere jól áttekinthető hozzáférést nyújt egy flotta valamennyi adatához.

Szoftver