Magyarország
Kezdő oldal

Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft.

Üdvözöljük Önt a Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. weboldalán!
Immár sok-sok éve a Linde az egyik legjelentõsebb gyártó az anyagmozgatás és a hidraulika terén. Legyen szó elektromos vagy belsõégésû targoncáról, villás vagy konténerszállító targoncáról vagy raktártechnikai berendezésekrõl, illetve vontató targoncáról - a Linde teljeskörû szolgáltatást kínál. A Linde praktikus designjával és a legmodernebb mûszaki megoldásaival szavatolja az anyagmozgatási feladatok hatékony végrehajtását és ezzel párhuzamosan az üzemeltetési költségek csökkenését.

Minõség, megbízhatóság és állandó fejlesztés - ezek az értékek teszik a Linde-t sikeressé. Ezekre az alapokra támaszkodva tudunk magabiztosan szembenézni a mindennapok kihívásaival. Világszínvonalú termékeink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások segítik vevõinket saját sikereik elérésében.
Mindennapi munkánk során fontosnak tartjuk a rugalmasságot, gyorsaságot, melyek a stratégiai erõkkel párosulva biztosítják számunkra, hogy ügyfeleink és a piac igényei messzemenõen teljesíthetõk legyenek.

Reméljük, hogy oldalainkon használható információkhoz jut, de természetesen bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre személyesen is.

download Download (PDF, 2,1 MB)

download Download (PDF, 257 kB)

lap tetejére