Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Nehéz rakományok gyors és biztonságos szállítása

A T33 R típusú alacsony emelésű raklapszállító különösen gyors szállítási folyamatokhoz készült nagy tömegű rakományok esetén. Ehhez két 6,5 kW-os motor áll rendelkezésre, amelyek a járművet néhány másodperc alatt képesek maximális sebességre felgyorsítani. Másrészről automatikus fékerő-szabályozó rendszerrel (ABS) felszerelt, hatékony fékek gondoskodnak arról, hogy az alacsony emelésű raklapszállító a sebességét ugyanolyan gyorsan ismét lelassítsa.

Emellett olyan menetprogramok is vannak, amelyek a sebességet, a gyorsulást és a fékezési műveletet az alacsony emelésű raklapszállító menetirányától függően kiigazítják. A járművezető tartós összpontosítása és fáradásmentes munkavégzése érdekében a gyors T33 R típusban a munkahely ergonomikus kialakítású. Valamennyi kezelőelem egyedileg beállítható. A T33 R alacsony emelésű raklapszállító 3300 kg-os teherbírású.

Jellemzők

Biztonság

A T33 R típus 5 olyan különböző menetprogrammal rendelkezik, amelyek a menetiránytól függően aktívak, és ennek során befolyásolják a sebességet, a gyorsulást és a fékezési műveletet. Így a jármű túl nagy terheléséből eredő kritikus helyzetek valószínűtlenebbek. A Linde Curve Assist segítségével az alacsony emelésű raklapszállító önállóan csökkenti a túl nagy sebességeket a kanyarokban.

Ezen túlmenően két egymástól független fékrendszer áll rendelkezésre. Ha a járművezető elengedi a menetpedált, az ellenáramú fék automatikusan működésbe lép. Ha a járművezető a vészleállítót vagy a rögzítőféket nyomja meg, a járművet elektromágneses fék állítja meg. Mindkét rendszerre érvényes, hogy a kerekek megcsúszás nélkül lesznek lefékezve. Erről az integrált ABS-rendszer gondoskodik.

 • Menetiránytól függő menetprogram
 • Biztonságos kanyarmenet a Linde Curve Assist segítségével
 • Két egymástól független fékrendszer
 • ABS-rendszer a csúszásmentes fékezéshez

Ergonómia

A járművezető a T33 R típust messzemenően saját igényeihez igazíthatja. Az összes kezelőelem, a vezetőállás, az oldalt elhelyezett kartámasz és a kényelmes ülés mind-mind beállítható. Ezt követően a kezelő az alacsony emelésű raklapszállítót erőfeszítés nélkül, csuklóból kezelheti.

Mivel a körkörös kormányzás oldalt, a vezetőajtónál (és nem a térdek előtt) található, a járművezető a T33 R típusban nagy térdhellyel rendelkezik. A könnyed beszállást alacsony fellépésfok, valamint két fogantyú segíti. Nagyméretű tárolórekeszek szolgálnak számos munkaeszköz elhelyezésére, így téve könnyebbé a mindennapos munkavégzést.

 • Magasságban állítható vezetőállás és kartámasz
 • Kényelmes ülés
 • Nagy térdhely
 • Alacsony belépő
 • Munkaeszközök rekeszei

Kezelés

A T33 R típus két 6,5 kW-os motorral gyorsul fel néhány másodpercen belül a 20 km/h maximális sebességre. Ez akkor is érvényes, ha a jármű a maximális terhelést szállítja. A növekvő átrakodási teljesítményről a külön elérhető hosszú villa gondoskodik. Ez akár három EUR raklapot is képes egymás mellett felvenni.

Egyébiránt a jármű kemény, egész napos használatra készül. Ezért a motorok, a vezérlés és a szivattyúgépegységek egymástól termikusan elválasztva és a túlmelegedéstől védve vannak. Az akár 1000 Ah kapacitású nagy teljesítményű akkumulátorok hosszú, megszakítás nélküli használati időket tesznek lehetővé.

 • Két 6,5 kW-os motor
 • Hosszú villa a még nagyobb átrakodási teljesítmény érdekében
 • Központi részegységek túlmelegedés elleni védelme
 • Akkumulátorkapacitás akár 1000 Ah-ig

Szerviz

Valamennyi szervizpont közvetlenül egy fedél mögött található, és könnyedén elérhető. Az akkumulátorcsere oldalt, emelővillás targonca segítségével történik. A hajtó- és kormányzómotor nem igényel karbantartást.

 • Jól elérhető szervizpontok
 • Akkumulátorcsere emelővillás targoncával
 • Karbantartásmentes motorok

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
T33R HP 3,3 (t) 115 (mm) 20 / 20 km/h 3343 (mm) 48 / 930 (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

Vezetőülés

Különböző változatok (ülésfűtéssel vagy bőrbevonattal is) állnak rendelkezésre.

Lábfűtés

Az elektromos fűtés hőmérséklete pontosan szabályozható.

Villaméret

A Linde különböző villákat kínál 570 mm x 2390 mm-es, vagy 570 mm x 3590 mm-es méretben.

Hűtőházi kivitel

Az ilyen kivitelű alacsony emelésű emelővillás targoncák akár -35 °C-os külső hőmérsékletig üzemeltethetők. Ezenkívül a Linde fűthető vezetőfülkét is kínál.

Szélvédő

A szélvédő a vezetőállás három oldalán található, míg a villaoldalon nyitott állapotú. Ilyen módon a járművezető a rakományt mindig jól figyelemmel követheti.

Hozzáférés-vezérlés

A járművezetőnek a jármű indításához személyes kóddal (PIN) kell azonosítania magát.

Kérjen ajánlatot