A Forma-1 is Lindével rakodik!

2021.07.27.


Most ingyenes kiszállítást adunk rövidtávú bérlet esetén!Forma 1 és a Linde? Mi lehet a kapcsolat közöttük? Sokan talán nem is sejtik, hogy a F1-es versenycsapatok többségét bérelt Linde targoncák támogatják az összes európai futam során.

Nincs ez másként az idei Magyar Nagydíj esetében sem: amikor július 31. és augusztus 1. között a Hungaroringen látja száguldani a leggyorsabb járműveket, biztos lehet benne, hogy a Linde targoncák is részt vesznek a zökkenőmentes lebonyolításában!

A mindennapi élet sok szempontból hasonlít a futamokra. Paul Seaby, a Forma-1 Alpine csapat logisztikai szakembere szerint „A Forma-1-ben gyakran kell reagálnunk kiszámíthatatlan változásokra, és a Linde mindig ott volt mellettünk, készen állt a támogatásra”.

Olvassa el a teljes interjút oldalunkon!

Ön is érezheti úgy, hogy vállalkozása egy profi, Forma 1-es istálló felszereltségével kapcsol új sebességre a piaci versenyben: most egyedülálló ajánlatunk során ingyenes targoncakiszállítást biztosítunk rövid távú bérlet esetén!*

A promóció igénybevételéhez keresse kollégánkat!

Így a nyári, megnövekedett logisztikai terhelést könnyedén előnyére fordíthatja, és a pole-pozícióból vághat neki a következő negyedévnek. A Linde targoncáinak köszönhetően fókuszálhat arra, amely igazán fontos: a szurkolásra és az optimalizált anyagmozgatásra!

Szurkoljunk együtt, amikor elrajtol a következő mezőny!

*A promóció minimum 7 napos bérlet esetén érvényes, augusztus 31-ig.