Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
A Linde Material Handling connect:cloud rendszerére mindig, mindenhol számíthat
Flottakezelés – bárhol és bármikor

Linde connect:cloud

A connect:cloud rendszerrel a Linde egy újabb lépést tesz a jövőbe vezető úton. Az új, felhőalapú flottakezelő rendszer rugalmas, megbízható és biztonságos megoldás –a Linde connect flottakezelő rendszer hatékony kibővítése.

A connect:cloud bármikor, bárhonnan elérhető. Ehhez mindössze egy interneteléréssel rendelkező készülékre és egy böngészőre van szüksége. A connect:cloud a járműflottával kapcsolatos minden információt áttekinthetően, egy helyen gyűjti össze – egyetlen átfogó, az adatokat és szoftverváltozatokat tartalmazó központi nézetben. A Linde gondoskodik róla, hogy a szoftver legfrissebb, teljes verziója mindig elérhető legyen. A Linde a flottakezeléshez hosting, szoftverfrissítési és adatmentési szolgáltatásokat is kínál. Az adatátviteli egység és az adatmentés ingyenesen áll rendelkezésre.

A Linde Material Handling connect:cloud rendszerére mindig, mindenhol számíthat


A connect:cloud szoftverfunkcióit úgy alakítottuk ki, hogy mindegyik könnyen érthető és felhasználóbarát legyen. A célcsoporttól és a követelményektől függően különböző csomagok állnak rendelkezésre.

A csomagok

A flottaüzemeltetők a connect:cloud rendszert saját egyéni igényeikhez és követelményeikhez tudják igazítani. A szükséges alapcsomag ingyenesen áll rendelkezésre. Havidíj ellenében pedig különböző kiegészítő csomagok rendelhetők.

Alapcsomag

A connect:cloudalapcsomaggala teljes járműflottát folyamatosan szemmel tarthatja. Ellenőrizhetők az anyagmozgató gépek üzemórái, és bármikor meghatározható az üzemen belüli aktuális helyzetük. Ezáltal hatékonyan megtervezhető a járművek rendelkezésre állása és megakadályozhatók a visszaélések.

Contact Tracing

A Covid19 idején a biztonság és az egészség a legfontosabb. A LindeContact Tracing csomagjarögzíti a munkavállalók közötti érintkezéseket, és segít betartani a hatályos távolságtartási szabályokat.

Az előnyök áttekintése

Egyszerű hozzáférés bárhonnan, bármikor

Rugalmasan bővítés kiegészítő csomagokkal

Adatbiztonság és GDPR-megfelelőség

Ingyenes alapfunkciók és költséghatékony kiegészítő funkciók, amelyekért csak használat esetén kell fizetni

Minden adatátviteli egységgel rendelkező járműhöz és utólagos felszerelési megoldáshoz elérhető

Flottakezelés mint szolgáltatás