Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Linde Steer Control, az innovatív kormánykoncepció

Jobb munka játszi könnyedséggel
A minikerék a Linde Steer Control által felkínált két lehetőség egyike

Az emelővillás targoncákat minden eddiginél egyszerűbben irányíthatja.

Üdvözöljük a következő szinten! Az egyedülálló kezelési koncepció még jobban csökkenti a fizikai megterhelést, miközben kellemesebb vezetési élményt és maximális termelékenységet biztosít a műszak végéig. A különleges megoldás segítségével a vezetők a lehető legnagyobb pontossággal és legkisebb erőfeszítéssel irányíthatják az ellensúlyos targoncákat a minikerék vagy a joystick segítségével, miközben a kormányzást végző karjuk a kartámaszon pihen. De hol a hagyományos kormánykerék? Arra már semmi szükség.

A Linde Steer Control innovatív kormánykoncepció a Linde Anyagmozgatástól

Linde Steer Control. Egyszerűen boldogabb vezetők.

IT´S A LINDE

Minikerék: beszállás, indulás

Emelővillás targoncákhoz a minikerék a megfelelő választás. Mivel a hagyományos kormánykerékhez hasonló működési logikának köszönhetően gyorsabban elsajátítható a használata, kiválóan alkalmazható az ellensúlyos targoncák mindennapi használata során.

Joystick: (Még) nagyobb pontosság

A gyors és határozott irányváltást lehetővé tevő joystick ideális választás szűk helyek és kanyargós útvonalak esetén. Az automatikus egyenesbe állásnak köszönhetően ez a megoldás különösen előnyös keskeny, hosszú folyosókba való behajtáskor és a rakomány egyenes tolásakor.

Az előnyök kézenfekvőek

Vállalkozásoknak

  • Nagyobb biztonság a pontosabb kormánymanővereknek és jobb kilátásnak köszönhetően
  • Kevesebb kár a berendezésekben, az árukban és az infrastruktúrában
  • Kevesebb terhelés okozta megbetegedés
  • Hatékonyabb munkafolyamatok és megnövekedett átrakási teljesítmény

Vezetőknek

  • Lényegesen kevesebb szükséges mozdulat
  • Az egyoldalas túlterhelés kiküszöbölése
  • Kevesebb fáradtság és hosszabb ideig tartó koncentráció
  • Jobb rálátás az emelővillákra a hiányzó kormányoszlopnak köszönhetően

Mit mondanak az ügyfelek?

Gyors betanulás a minikerékkel


„Teljesen új vezetési érzés. A rendkívül finoman, az ujjaimmal irányítható kormányzásnak köszönhetően könnyebben összpontosítok.”

Özkan Erdogan, targoncavezető, WDI GmbH

Tovább a felhasználói beszámolóhoz
A Linde Steer Control tesztelésében részt vevő WDI Hamm alkalmazottjának beszámolója.

4613_7363_CX

Kézben tartott, gyors manőverek a joystick segítségével


„A joystick jelentősen megkönnyítette az embereim munkáját. Mindenki esküszik rá – azok is, akik mindennap vezetnek, és azok is, akik csak időről időre használják a targoncát.”

Pascal Mattner, művezető, Remondis GmbH & Co. KG

És mit mond a kutatás?

A Linde Anyagmozgatás független tudományos tanulmányt rendelt meg azzal a céllal, hogy megvizsgálja a Linde Steer Control hatását a logisztikában dolgozók mindennapi munkájára. A Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule Aachen és az fka fejlesztési szolgáltató speciális kamerák segítségével elemezte egy targonca használata során a jellemző mozgásprofilokat. A tesztalanyok ugyanazt az útvonalat tették meg előbb a hagyományos Linde kormánykerékkel, majd a Linde Steer Control változataival.


A tanulmány egyértelmű eredménnyel zárult. A Linde kormányzási koncepciója 25 százalékkal csökkenti a vállmozgásokat, a könyökmozgásokat pedig akár 45 százalékkal is. Ezek az objektíven megállapított értékek megfelelnek a tesztelők saját benyomásainak. A minikerék vizsgálatában részt vevő egyik tesztelő saját véleménye: „Egy rövid ismerkedési fázis után nem volt kedvem visszaváltani a normál járműre.”

Tesztelni szeretné a Linde Steer Control rendszerrel szerelt emelővillás targoncát? Esetleg szeretne többet megtudni az új kormányzási koncepciónkról?

Járművek Linde Steer Control irányítással

Két világ legjava

Az emelővillás targoncák munkáját olyan extrém munkakörülmények nehezítik, mint a rakomány folyamatos emelése és süllyesztése, az egyenetlen talajon történő szállítás, vagy a por- és hőmérsékletingadozás. Ilyen körülmények között robusztus felépítésüknek és teljesítőképességüknek köszönhetően eddig csak a belsőégésű motoros targoncák jöhettek szóba. A Linde új X20 – X35 típusú elektromos targoncáival véget vet ennek a korlátozásnak, és első ízben teszi lehetővé az elektromos targoncák alkalmazását olyan helyeken, ahol a belsőégésű motoros targoncák nélkül eddig elképzelhetetlen volt a munka.

További információ

A H20 – H35 és H35 – H50 típusú dízel- és gázüzemű targoncák

Sem a kis- és nagykereskedelem, sem az ipar nem működik targoncák nélkül. Ugyanakkor a digitalizálás, az e-kereskedelem és az intelligens gyártási hálózatok egyre szigorúbb követelményeket támasztanak a targoncákkal szemben. Az új H20 – H35 és H35 – H50 belsőégésű motoros targoncával a Linde a korábbi minőséget magasabb szintre emelve új mércét állított egy egész ágazat elé.

További információ

Újradefiniált agilitás

A Linde E20 – E35 emelővillás targoncái kiváló manőverezhetőségük és terhelhetőségük alapján a legnagyobb teljesítményű beltéri targoncák.

További információ