Magyarország
Kezdő oldal

Húsz éve Magyarországon

Anyavállalatunk, a Linde AG Németország és Európa egyik legrégebbi és legértékesebb cége. A Linde több mint 130 éve a gépipari innováció egyik legjelentősebb centruma, a Linde Anyagmozgatás Magyarországon is kapható, világszínvonalú termékei több mint 100 országban támogatják a logisztikai, energetikai, építőipari, kereskedelmi munkát.
A Linde Anyagmozgatás termékei a világ minden részén egyet jelentenek a prémium minőséggel, a megbízhatósággal, a német precizitással, a letisztult dizájnnal és a környezetbarát működéssel.

A Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. telephelye Dunaharasztiban

Ezek az elvek vezéreltek bennünket, amikor az 1996-ban létrehozott Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. közel 80 munkatársát kiválasztottuk és hasonló szempontok alapján alakítottuk ki cégünk új, Dunaharasztin található telephelyét is. Ez a bázis – igazodva a fejlett országok elvárásaihoz – a legmodernebb eszközökkel felszerelt szervizközponttal rendelkezik, mely az egész országra kiterjedő saját szervízhálózat alapja. Raktárbázisunk országszerte biztosítja az eredeti Linde alkatrészek elérhetőségét.

Magyarországon már 6000 targonca hirdeti a Linde Anyagmozgatás berendezéseinek és szolgáltatásaink megbízhatóságát. Csatlakozzon Ön is a legjobbat választók táborához!

lap tetejére