Magyarország
Kezdő oldal

Minőség- és környezetvédelem

A LINDE név kötelez! A több mint 130 esztendős német óriáscég a világban mindenütt egyet jelent az innovációval, a prémium minőséggel és szolgáltatásokkal, az emberi és környezeti erőforrások védelmével. Az idén 20 éves Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. célja is az, hogy minden partnerének hatékony és minőségi hátteret biztosítson a logisztikai, anyagmozgatási feladataihoz.

A Linde targoncák világszerte olyan üzemekben, vállalkozásokban működtetik, ahol a minőség és a gyorsaság a termelőmunka alapja. Az SAP rendszer bevezetésével az általunk forgalmazott gépek utóéletét napra pontosan követjük és ennek megfelelően minden partnerünk gyors és rendszeres tájékoztatást is kap a gépek állapotáról, a velük kapcsolatos teendőkről és vevőink észrevételeit is a legrövidebb időn belül elemezzük, reagálunk azokra. Kérjük, véleményével, észrevételével Ön is segítse munkánkat!

Elérhetőségünk: info@linde-mh.hu

Reményeink szerint Ön is megtapasztalja, hogy a Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. munkatársai folyamatos, szakirányú képzéseiken az innovációs és technológiai újdonságok megismerésén túl a minőségi munkavégzés kritériumait is elsajátítják; 100%-ig vevő-, illetve partner-központú működést sikerült kialakítanunk.

A LINDE Magyarország Anyagmozgatási Kft.-t vezető szakemberek és munkatársaik számára a környezet védelme egyet jelent a minőségi szoláltatásokkal, ezért minden munkafolyamatunkat a legszigorúbb környezeti és higiénés szabályok figyelembevételével tervezzük és végezzük. Kérjük, ebben Önök is legyenek segítségünkre, a targoncáinkkal végzett munkafolyamatok során ügyeljenek környezetünk megóvására! Köszönjük!

A Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. minőségi munkájára garancia az is, hogy Integrált Irányítási Rendszerüket és a cég működését az MSZ EN ISO 9001:2009, MSZ EN 150 14001:2005, MSZ 28001:2008 szabványok határozzák meg.

lap tetejére