Magyarország
Kezdő oldal

Linde targoncaverseny, 2012. szeptember 7.

12-Sep-2012

Immár negyedik alkalommal került megrendezésre a Linde Targonca Kupa szeptember 7-én, a nagy érdeklődésre való tekintettel immár új helyszínen: a HUNGEXPO területén.

A rendezvényen Magyarország egész területéről érkező targoncakezelők - a cég ügyfelei valamint olyan cégek képviselői is, akik eddig nem használtak Linde targoncát - mérhették össze ügyességüket és tudásukat. Az elmúlt 3 év versenyeinek pozitív visszhangjának köszönhetően közel 100 targoncavezető vett részt a megmérettetésen.

Az esemény már reggel megkezdődött, és a korán érkezőket kreatív játékok és friss pékáruk várták.

A versenypályán a Linde munkatársai szemléltették a későbbi feladatokat, illetve kiállított targoncákat lehetett megtekinteni, amelyekről a Linde tanácsadói adtak információt.

Amikor valamennyi résztvevő megérkezett, kezdetét vette az elődöntő, ahol a versenyzőknek két ügyességi akadálypályát kellett teljesíteniük. A gyakorlott targoncakezelők könnyedén megoldották és teljesítették a feladatokat. A többiek kicsivel hosszabb ideig birkóztak a kirakó elemeivel illetve a targoncagumikkal, amiket egy falra kellett feltenni megadott sorrendben.

Sok versenyzőt a munkatársai a pálya széléről biztattak, instruáltak. Mindenki igyekezett megfelelni a kihívásnak és tudása legjava szerint teljesíteni, ezáltal igazán izgalmas mezőny alakulhatott ki.

Nagy örömünkre idén ismét köszönthettünk a mezőnyben hölgy versenyzőt; ráadásul hármat is.

Az eredményhirdetés alkalmával mindhárman ajándékcsomagot kaptak a bátorságukért és ügyességükért.

Időközben elkészült az ebéd: finom fogások közül válogathattak a verseny hevében megéhezett targoncakezelők. Az esemény ideje alatt az éppen nem versenyzők és családtagjaik izgalmas kísérő programokkal foglalhatták le magukat. Voltak Kergebringák, Biztos Kéz és Reflex játékok, de ki lehetett próbálni TrabAntit is, mely autón semmi sem a megszokott módon működik…

A gyerekek pedálos játéktargoncával, és a játszósarokban szórakozhattak.

A döntőbe az összes versenyzőből az első húsz legjobb időt elérő vezető juthatott tovább.

Ám a többiek sem csüggedtek - az összes versenyző emlékérmet és ajándékcsomagot kapott - hiszen már azzal győztesek lettek, hogy részt vettek a megmérettetésen. Ráadásul mindannyian nagyszerű eredményeket értek el.

Az izgalmas finálé után - ahol 3 db kosárlabdát kellett tolóoszlopos targoncával egy kosárgyűrűbe dobni - végül a legjobb eredményt Horgos Norbert érte el a UTI Hungária Kft-től, nyereménye egy Caterham Super 7 sportautó kipróbálása lett. A második helyezett Nagy Csaba az SMR AMT Hungary Bt-től, aki egy kétórás 2 főre szóló quad-túrát nyert. Varga Ádám a Paccor Hungary Zrt. munkatársa lett a harmadik, ő egy Linde ajándékcsomagot vihetett haza.

Mindezek mellett a három győztes részt vehet Magyarország képviseletében a németországi nemzetközi döntőn is, mely szeptember 20-22-én kerül lebonyolításra.

Az idén csapatversenyt is hirdettünk, mivel több cégtől neveztek egyszerre hárman is.

Ennek eredménye a következőképpen alakult: első helyezett lett a Pipelife Kft. csapata, második lett a Paccor Hungary Zrt. csapata, a harmadik helyen pedig a Cascade Kft. targoncásai végeztek.

A csapatok egy-egy oklevelet vehettek át ügyességükért.

A vendégek és a résztvevők számára egyaránt jó hangulatban telt az egész nap, és a pozitív visszajelzések alapján sokan jövőre is szívesen részt vesznek a versenyen.

Képgaléria 2012

back

lap tetejére