Magyarország
Kezdő oldal

Bérleti Üzletágunk fejlesztési céljai a 2017-es évben

28-Feb-2017

Már zajlik az új év, egy rövid év végi szünettel beindult, de fogalmazhatjuk úgy is, hogy folytatódott a bérgép üzletág tevékenysége. A megfiatalított, és jól felszerelt gépflotta segíti partnereinket is, hogy a legszélesebb skálán, a legkülönbözőbb rakodási és anyagmozgatási feladatokra béreljenek tőlünk targoncákat. A gépek állapota, és szakszerviz munkája biztosítja a targoncák folyamatos, problémamentes használatát. Több területen is igyekszünk fejleszteni és jobbítani ez irányú tevékenységünket.

Ennek egyik eleme, hogy folytatjuk a tavaly elkezdett gyakorlatot, amennyiben egy tanácsadó kolléga személyesen megkeresi a jelenlegi és jövőbeni lehetséges partnereinket. Célunk továbbra is az, hogy a partnerek ismerjék meg és hasznosítsák tevékenységükben a targoncák rövidtávú bérletének előnyeit. Számunkra azért is hasznos ez a tevékenység, mert a partnerektől megkapott információ segít bennünket is abban, hogy milyen irányban fejlesszük tovább bérleti gépflottánkat.

Fontos célunk ez évben, annak elérése, hogy gépeinket igény, illetve megrendelés esetén azonnal, vagy legfeljebb egy nappal a rendelés kézhezvétele után átadhassuk.

Elérhetőségeinket is folyamatosan bővítjük, az eddigi telefonos, írásos, vagy személyes megkereséseken túl indítható bérleti igény honlapunkon keresztül, E-mailes formában is.

Továbbra is folytatódik a gépek folyamatos cseréje, a bérflotta gépeinek fiatalítása, az eddigi tapasztalatok alapján a gépfelszereltség optimális kialakítása. Több helyen például két, vagy több műszakos használatra bérelnek tőlünk targoncákat, ez például elektromos targoncáknál megköveteli a csereakkumulátor és csereeszközök biztosítását is, ezért az új gépek beszerzése már ennek figyelembe vételével történik, illetve a jelenlegi gépflotta gépeit is ellátjuk ezekkel az eszközökkel.

Egyik fontos tevékenységünk, hogy új partnereinknél biztosítsuk a Linde gépeinek próbáját, a gyakorlati üzemeltetéssel segítve a választást. Régebbi partnereinknél új géptípus bevezetése, vagy más, eddig ott nem használt targoncatípus bevezetése esetén legyen alkalom ezek üzemszerű kipróbálására.

Érdekesség, hogy ugyan még messze vagyunk az éves F1 futamoktól, de korábbi partnereink már jelentkeztek a várható igényekkel, és ezzel megkezdődött a megfelelő gépflotta felkészítése és összeállítása.

Összességében idén folytatjuk azt a tavaly megkezdett folyamatot, hogy partnereinknek minél könnyebb elérhetőséggel, minél egyszerűbb módon biztosítsuk a munkájukhoz szükséges eszközöket.

Kapcsolat:

Ágoston József
06 20 579 8270
agoston.jozsef@linde-mh.hu

Nemes Csaba
06 20 368 0523
nemes.csaba@linde-mh.hu

back

lap tetejére