Magyarország
Kezdő oldal

BÉRFLOTTÁNK ÉVES MÉRLEGE, AZ ÚJ BÉRGÉPEK TAPASZTALATAI

15-Dec-2016

Az év végével számunkra is elérkezett a számvetés ideje, így visszatekintve már mérleget vonhatunk az új bérgépek eddigi használatából, az egész bérflottánkról.

Flottánk idei megújításánál a fő szempont az volt, hogy minél szélesebb körben alkalmazhatóak legyenek a targoncák, és a korábbi évek tapasztalatait figyelembe véve, a leginkább keresett típusokkal bővítsünk. Vonatkozik ez az úgynevezett „demo” gépekre is, amelyeket kipróbálásra biztosítunk partnereinknek. Ezek felszereltsége alkalmas arra, hogy a Linde targoncák könnyű használhatóságáról minél átfogóbb tapasztalatot adjanak az érdeklődőknek.

A nagy logisztikai szolgáltató bázisok elterjedésével Magyarországon is egyre inkább az elektromos üzemű gépek iránt növekszik az igény, ezért a Linde bérflotta is ebben az irányban fejlődött.
A gépek triplex oszlopos kiépítése, a homlokvillás gépeknél a villapozícionálós felszereltség, több fűthető kabinos gépünk, valamint az 1,4 t-tól 5 t-ás teherbírású flotta biztosította, hogy széles körben ajánlhattuk és adhattuk ki bérgépeinket. Sok helyen igény a konténerjáró kivitel, ezek a gépek ezt az elvárást is teljesítik, és ezt színesíti még a sokoldalú és biztonságos kezelést segítő felszereltségek sokasága.

Magas raktáraknál a tolóoszlopos targoncákra, sokszor a 10 méteres emelésű gépekre van igény, számunkra ez is tendenciát jelent flottánk további kialakításánál. Ugyanitt keresettek a gyorsabb rakodást segítő raklapszállító targoncák és vontatók, ezekből is ütőképes géppark áll partnereink rendelkezésére.

A régebben döntően keresett dízel és gázüzemű targoncákra továbbra is van piaci igény, ezért ezen a területen is újult a flottánk, hasonló felszereltséggel és kiépítéssel, mint az elektromos targoncákon. Itt a kereslet a korábbi 1,5-2t teherbírású gépektől a nagyobb 3-5 t-ás, sőt néha a 10-12 t-ás teherbírású gépek felé tolódik.

Ez évben kezdtük el azt, hogy aktívan, egy tanácsadó kolléga segítségével személyesen keressük meg jelenlegi és lehetséges partnereinket. Ettől azt vártuk, hogy szélesebb körben ismertetni tudjuk, hogy rendelkezünk gyorsan elérhető, ütőképes gépekkel, rövidebb-hosszabb targonca igény esetén bátran kereshetik a Linde-t.
Ezt és flottánk további fejlesztését kívánjuk folytatni a jövőben is.

Ajánlatkérés:

Nemes Csaba
nemes.csaba@linde-mh.hu
06 20 368 0523

Ágoston József
agoston.jozsef@linde-mh.hu
06 20 579 8270

back

lap tetejére