Magyarország
Kezdő oldal

2016 FORMA 1 Magyar Nagydíj: Mi is ott leszünk …

11-Jul-2016

Július 23-án ismét feldübörögnek a versenyautók motorjai a mogyoródi pályán. Ezt a versenyt, illetve előkészítését a kezdetektől támogatják a Linde targoncák. Mindez évről –évre nagyobb számú targoncát jelent, ami a gépek megbízhatóságát, könnyű kezelhetőségét jelzi.

Ezekkel a targoncákkal történik a verseny előtt a különböző versenyistállók konténeres depóinak felépítése, az érkező kamionok lerakodása, és az alkatrészek, eszközök betárolása a boxokba.

Ennek során nagyon izgalmas és látványos nyüzsgés közben alakulnak ki, mint egy épülő városban a csapatok konténeres boxai. Ez nagyon nagy figyelmet követel a targoncák kezelőitől, és pontos, gyors mozgást a targoncáktól.

A verseny alatt aztán többnyire pihennek a targoncák, hogy utána újra elkezdődjön a munkájuk. Rövid időn belül szét kell szedni a konténervárost, vissza kell rakodni a kamionokba, mindezt úgy, hogy semmiben ne keletkezzen kár, ne sérüljenek sem az emberek, sem a rakodott áruk, sőt a targoncák sem. A személyi sérülések elkerülésében a targonca kezelőt a különböző fény és hangjelzésék segítik, a tárgyi sérülések elkerülésében pedig a Linde targoncák pontos és könnyű kezelhetősége a döntő.

Nagyon fontos, hogy végig megbízható, problémamentes legyen a gépek működése, és ha mégis gond adódna, rendelkezésre álljon egy megbízható, gyors szerviz háttér.

Valószínűleg ezért növekszik évről évre a Lindét választó csapatok száma, és ezeknek a megbízásoknak az előkészítéssel járó sok munka és izgalom ellenére, mindig örömmel teszünk eleget.

Ha Ön is kipróbálná a Linde targoncák hatékonyságát, keresse munkatársunkat:

Nemes Csaba
06 20 368 0523
nemes.csaba@linde-mh.hu

back

lap tetejére