Magyarország
Kezdő oldal

20 éves Jubileumi rendezvény és Targonca Kupa, 2016. június 10.

21-Jun-2016

A Linde Magyarország 20 éves alapításának évfordulója a komoly tradícióval rendelkező Targonca Kupával idén nagyszabású rendezvényen ötvöződött.

A nyolcadik alkalommal megrendezésre került Linde Targonca Kupa kiegészült számos szakmai betétprogrammal, ahol a meghívottak előadásokat hallhattak az anyagmozgatás jövőbeli megoldásairól ill. személyes konzultáción is részt vehettek a szakmai sátrakban, új termékfejlesztések, szerviz-szolgáltatások vagy a hatékony energiafelhasználás témakörében. Fontos és látványos program volt az „Időutazás”, ahol egy igazi kisvonat vitte körbe a vendégeket az állomások között, melyek bemutatták a Linde Magyarország valamint a termékek, és anyagmozgatási fejlesztések elmúlt 20 évét.

A „Linde Angels” 4 hölgy tagja idén is elkápráztatta a közönséget dinamikus koreográfiájával, ismét szemléltetve, hogy milyen könnyen és ügyesen kezelhetők a Linde nagy, robosztus targoncái. Természetesen nem titok: a bemutatót több hónapos gyakorlás előzte meg. A gyerekek KID Kupán vehettek részt, ahol nekik készült kis targoncákon kipróbálhatták ügyességüket. A nap során kicsik és nagyok szórakoztak jól a különböző öko-játékokkal.

A versenyen Magyarország egész területéről érkező targoncakezelők - a cég ügyfelei, valamint olyan cégek képviselői is, akik eddig nem használtak Linde targoncát - mérhették össze ügyességüket és tudásukat. Az elmúlt 7 év pozitív visszhangjának köszönhetően idén már 140 targoncavezető vett részt a megmérettetésen.

Az elődöntők során a versenyzőknek két, különböző ügyességi akadálypályát kellett teljesíteniük, max. 2,5 perc alatt.

A döntőbe az összes versenyző közül az első 15 legjobb időt elérő vezető juthatott tovább. Az izgalmas finálé után - ahol 2 feladatot is kellett teljesíteni maximum 4 perc alatt- , végül a legjobb eredményt Geleta Attila a Tetra Pak Zrt. targoncása érte el. A második helyezett Nagy Csaba, az SMR Hungary raktárvezetője lett. Simon János az Alcoa-Köfém Kft. munkatársa lett a harmadik.

Az értékes egyéni nyeremények mellett a három győztes részt vehet Magyarország képviseletében a németországi nemzetközi döntőn is, mely szeptember 15-17. között Aschaffenburgban kerül lebonyolításra.

A csapatverseny eredménye a következőképpen alakult: első helyezett lett az Alcoa-Köfém Kft. csapata, második lett az SMR Hungary Bt. csapata, a harmadik helyen pedig a Nitrogénművek Zrt. targoncásai végeztek.

Az okleveleken kívül a csapatok egy-egy utalványt is nyertek (100.000,- Ft, 70.000,- Ft ill. 40.000 ,-Ft értékben), melyet szerviz-szolgáltatások igénybevételére válthatnak be a díjazott cégek.

Idén a pályarekorderek is ismét díjazásban részesültek.
Ők a következők voltak: Fajka Gábor (Knott Technik-Flex Kft.) a CD pályán ért el legjobb eredményt; Nagy Csaba (SMR Hungary Bt.) a Golf pálya legjobbja lett; Geleta Attila (Tetra Pak Zrt.) pedig a Döntőben lévő pályán ért el rekordot, 2 percen belüli eredménnyel.

További eredmények és fotók:
www.targoncakupa.hu

back

lap tetejére