Magyarország
Kezdő oldal

Rövidtávú bérlet

29-Feb-2016

Váratlanul meghibásodott egy targoncája? Szezonális vállalását kell határidőre teljesítenie, de ehhez nincs elég gépe? Vagy egyszerűen csak nem kíván hatalmas összeget beruházni saját targoncaflottába? Segítünk!

Nemes Csaba vagyok, cégünk bérlet üzletágának képviselője. Közel tíz éve foglalkozom bérbeadással, az ügyfelek igényeire az optimális válasz megtalálásával.

Eddigi tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy az ügyfelekből rövid idő alatt visszatérő Partner válik, ha problémáikra gyors, minőségi és költséghatékony megoldásokat kínálunk.

Bízom benne és azon dolgozom, hogy hamarosan Ön is Partnereink táborát gyarapítsa, hiszen nálunk ehhez mindhárom feltétel adott.

Kinek kínálom elsősorban a targoncabérletet? Annak, akinek váratlanul meghibásodott egy targoncája, akinek a szezonális vállalását határidőre kell teljesítenie, de ehhez nincs elég gépe, és annak, aki egyszerűen nem kíván hatalmas összeget beruházni saját targoncaflottába.

Lépjen velem kapcsolatba, hogy idei gyártású, legmodernebb gépeink segítsenek Önnek a határidő tartásában, cége zökkenőmentes és költséghatékony működésében!

Nemes Csaba | Mobil: 06 20 368 0523 | E-mail: nemes.csaba@linde-mh.hu

back

lap tetejére