Magyarország
Kezdő oldal

Új targoncákkal bővül a Linde bérflotta!

01-Feb-2016

A jelenlegi bérflottánk februárban jelentősen bővül. Az eddigi igények figyelembevételével főként az elektromos, homlokvillás targoncák választéka növekszik 1,4 t-tól egészen 5 t teherbírásig. Ezek a korszerű elektromos gépek teljesítményben felveszik a versenyt a dízel targoncákkal, ugyanakkor csendesek, nincs égéstermék kibocsájtásuk és karbantartási igényük is rendkívül alacsony.

Két, gyorsan cserélhető akkumulátorral több műszakos munkarendbe is javasoltak.

Beltéri munkákhoz kiváló segítőtárs lehet, ám az 5 t targonca kabinos, fűtéses kivitelével udvari munkavégzésre is alkalmazható. A triplex oszlopos kialakítással a targoncák 4,5 m feletti emeléssel, ugyanakkor alacsony helységekben, vagy konténeres rakodásban is használhatóak. Logisztikai cégektől a faiparon át a legkisebb üzemig használhatják ezeket a gépeket.

Bővül emellett dízel és gázüzemű flottánk is: 3,5 t és 5 t targoncák érkeznek zárt kabinos kivitelben fűtéssel, melyek a jelenlegi téli időszakban is megbízhatóan dolgoznak és kezelőjük sem panaszkodhat a zord időjárásra. A munka gyorsítására az oldalmozgatás és villapozícionálás valamint a triplex emelőoszlop is alapfelszereltsége ezeknek a gépeknek. Főként az építőipar, a külső rakodással foglalkozó iparágak számára ideális megoldás.

Szűk férőhelyes raktárakba az 1,6 t és 4,7 m emelésű elektromos, gyalogkíséretű targoncáinkat ajánljuk, szintén cserélhető akkumulátorokkal.

Rámpás rakodásokhoz kiváló segítőtárs lehet a T 20AP típusú lehajtható platformos, raklapszállító targonca. Mind az L16, mind a T 20AP raktári centrumokba, főként beltéren végezhető rakodásokhoz ajánlottak.

Néhány tájékoztató jellegű bérleti díj:

TÍPUSNettó napi díj heti bérlet esetén (EUR)Nettó napi díj havi bérlet esetén (EUR)
E 163632
E 506455
H 355043
L 162420
T 20AP2117

Természetesen, megkeresés estén célzott ajánlatot adunk partnereinknek.

Ajánlatkérés:
Ágoston József
Telefon: 06 24 520 354
Mobil: 06 20 579 8270
E-mail: agoston.jozsef@linde-mh.hu

back

lap tetejére