Magyarország
Kezdő oldal

Linde targoncaverseny

25-Sep-2009

Képek letöltése

Nem szokványos munkanap vette kezdetét 2009. szeptember 25-én, pénteken a Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. dunaharaszti telephelyén. Ugyanis ezen a napon rendezték meg a Linde Targonca Kupát, amelyen Magyarország egész területéről érkező targoncakezelők - a cég ügyfelei valamint olyan cégek képviselői is, akik eddig nem használtak Linde targoncát - mérhették össze ügyességüket és tudásukat.

A rendezvény már délelőtt megkezdődött, így a korán érkezőknek sem kellett unatkozniuk, hiszen kreatív játékok és friss pékáruk várták őket, családjukat és munkatársaikat. A versenypályán a Linde munkatársai szemléltették a későbbi feladatokat, illetve kiállított targoncákat lehetett megtekinteni, amelyekről a Linde tanácsadói szívesen adtak információt.

Amikor valamennyi résztvevő megérkezett, kezdetét vette az elődöntő. A versenyzők csapatokat alkottak, majd két ügyességi akadálypályát kellett teljesíteniük. A Domino és a Puzzle pályákon dominókockákat, illetve kirakódarabokat kellett megfelelő sorrendben az erre kialakított szerkezetekbe helyezni a villával. Volt olyan targoncakezelő, akiért transzparensekkel felszerelkezett szurkolótábor szorított, és olyan is, akit munkatársai a pálya széléről biztattak, instruáltak. Mindenki igyekezett megfelelni a kihívásnak és tudása legjava szerint teljesíteni, ezáltal igazán izgalmas mezőny alakulhatott ki.

Időközben elkészült az ebéd: finom fogások közül válogathattak a verseny hevében megéhezett targoncakezelők. Az esemény ideje alatt az éppen nem pályán lévők vidám kísérő programokkal foglalhatták le magukat. Volt asztalifoci és darts, de ki lehetett próbálni szokatlanabb játékokat is: egyebek közt csigahúzást, célbadobást, gólyalábazást, diótörést vagy éppen lápjárást. A gyerekek pedálos játéktargoncával, szüleik távirányítós Linde targoncamodellekkel szórakozhattak.

A döntőbe az összes csapatból az első tizenöt legjobb időt elérő versenyző juthatott tovább. Ám a többiek sem csüggedtek - az összes versenyző emlékérmet és ajándékcsomagot kapott - hiszen már azzal győztesek lettek, hogy részt vettek a megmérettetésen. Ráadásul mindannyian nagyszerű eredményeket értek el.

Az izgalmas fináléban végül a leggyorsabb Szekeres Zsolt lett a Zollner Elektronik Gyártó és Szolgáltató Kft.-től – nyereményeként családjával együtt részt vehet egy belföldi wellness hétvégén. A második helyezett Kaibás Lóránt a Swissport Cargo Services-től, aki családi belépőt nyert az Aqua World Élményparkba. Farkas Zoltán, a Pannunion Csomagolóanyag Nyrt. munkatársa lett a harmadik, ő egy távirányítós Linde targonca-modellt vihetett haza. Az első helyezett Szekeres Zsolt elmondta, hogy igazából csak a játék és a hangulat kedvéért jött el, így meglepetésként érte a győzelem.

A vendégek és a résztvevők számára egyaránt jó hangulatban telt az egész nap, és a pozitív visszajelzések alapján sokan jövőre is szívesen részt vesznek a versenyen.

Képek letöltése

VégeredményRajtszámVersenyzőCég neveIdőeredmény 2. forduló
1.54.Szekeres Zsolt ZoltánZOLLNER ELEKTRONIK GYÁRTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.2:34:00
2.25.Kaibás LórántSWISSPORT CARGO SERVICES2:39:00
3.12.Farkas ZoltánPANNUNION CSOMAGOLÓANYAG NYRT.3:01:00
4.4.Bíró BálintPANNON II. KFT.3:05:00
5.47.Pfiffer MártonGESTAMP3:11:00
6.42.Németh GergelyDHL SUPPLY CHAIN MO. KFT.3:13:00
7.50.Piszár AttilaGRILL GÉP KFT.3:13:00
8.21.Horváth OttóSWISSPORT CARGO SERVICES3:15:00
9.30.Komjáthy LászlóGESTAMP3:17:00
10.16.Geleta AttilaTETRA PAK CSOMAGOLÓANYAG GYÁRTÓ ZRT.3:20:00
11.11.Erdélyi KrisztiánPANNUNION CSOMAGOLÓANYAG NYRT.3:24:00
12.19.Halgas PéterSWISSPORT CARGO SERVICES3:27:00
13.53.Horváth ViktorMASPEX OLYMPOS KFT.3:28:00
14.9.Dékány AntalMTD HUNGÁRIA KFT.3:38:00
15.41.Németh FerencBENTELER AUTOTECHNIKA KFT.3:58:00

back

lap tetejére