Magyarország
Kezdő oldal

Bővülő szervizhálózat

01-Feb-2016

Szerviz

A 2016-os évben is kiemelt figyelmet szentelünk az Önök kiszolgálási színvonalára, és észrevételeik, valamint visszajelzéseik alapján fejlesztjük tovább szolgáltatásainkat. Reklamációkezelési és megelőzési folyamatunk, továbbá a bevezetésre kerülő folyamatos ügyfél-elégedettségi mérésünk jó alapot szolgáltat a Szerviz további fejlesztéséhez.

Szervizünkben a 2015-ös év sok változást hozott, melyek reményeink szerint segítették a jobb ügyfél-kiszolgálást és növelték az Önök elégedettségét. Ezek közül kiemelnénk az ISO minősítés megszerzésében való aktív részvételünket, az álló gépek fokozott nyomonkövetését, valamint a kapcsolódó alkatrész beszerzési folyamat gyorsítását. Belső műhelyünk koordinációját átszerveztük, hogy az Önök részére kiküldött gépek külső megjelenése és műszaki állapota is tükrözze a Linde céljait, és ezek összhangban legyenek az Önök elvárásaival.

Ezen felül cégünk és a Szerviz vezetése is előtérbe helyezte az ügyfélközpontúságot, a problémák mindkét fél számára előnyös mielőbbi megoldását és értékelte a kollégák kreatív ötleteit. Szerviztechnikusaink számára külső cég bevonásával több napos oktatás sorozatot tartottunk a külső-belső kommunikáció javítása és ügyfeleink jobb megértése, igényeik hatékonyabb felmérése érdekében.

A jövőben felhasznált alkatrészeink egy közelebbi regionális központból, egy sokkal gyorsabb szállítási móddal jutnak el január végétől szerviztechnikusainkhoz. Mobil szervizhálózatunkat az igények növekedése miatt egyszerre több országrészben bővítjük és lecseréljük a technikusok számítógépeit, valamint az általuk használt rendszert, melyek így együttesen érezhető pozitív változást jelenthetnek mindenki számára.

Szervizünk folyamatos elérhetősége érdekében munkaidőben a koordinátorokat a megszokott számokon, munkaidő után és hétvégén az új HOTLINE 06 20 420 8400 számon is hívhatják.

Minden, Szervizben történő fejlesztéssel és változtatással, megfelelő kommunikációval és személyes tanácsadással támogatni szeretnénk Önöket, hiszen ez a mi sikereink alapját is jelenti.

Következő hírleveleinkben szeretnénk további fejlesztésekről, Szerviz akciókról, termékekről, újdonságokról tájékoztatást adni, melyek reményeink szerint felkeltik az érdeklődésüket.

back

lap tetejére