Magyarország
Kezdő oldal

Approved targoncák

01-Feb-2016

Miért Linde targoncák?

Linde Approved targoncáink kiváló és költséghatékony megoldásokat nyújtanak olyan vállalkozások számára, akiknek magas minőségű anyagmozgató berendezésekre van szükségük, azonban még nem tehetik meg, hogy új eszközökbe fektessenek.

Európa-szerte érvényes szabvánnyal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy bárhol vásárol is tőlünk targoncát, ugyanazt a magas minőségű terméket és szolgáltatást kapja, így kockázat nélkül juthat hozzá a megbízható, magas teljesítményű anyagmozgató berendezésekhez, amelyek mögött Európa vezető gyártója áll.

Korábbi bérbeadásból származó gépparkunkat, az összes Linde Approved targoncát kezdettől fogva a gyártó ajánlása szerint tartottuk karban és targoncáinkkal minden iparág számára kínálunk megoldást. Gépparkunk karbantartása és felújítás során kizárólag eredeti Linde alkatrészeket használunk.

Az összes Linde Approved targoncához mellékeljük azok vizsgálati jegyzőkönyvét, a garanciát és a CE megfelelőségi tanúsítványt. Targoncáink ezen felül megfelelnek a legaktuálisabb egészségbiztonsági előírásoknak és az EU direktíváknak.

A Linde Approved targoncák három különböző minőségi szintnek megfelelő terméktípusa áll az Ön rendelkezésre, hogy személyre szabott pénzügyi lehetőségekkel és felhasználói igényeinek megfelelő ajánlatokkal tudjunk fogadni.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft-vel, és hívja a 06-24-520-354-es telefonszámot.

További információ: www.lindeborze.hu

Vásároljon nyugalmat!

back

lap tetejére