Magyarország
Kezdő oldal

„Hatékonyság és biztonság” címmel ismét Linde targonca roadshow Kelet-Európán keresztül

15-Jun-2015

A 2015. június 4. –július 1. között megrendezésre kerülő rendezvény középpontjában a Linde új, elektromos targoncasorozata áll.

A 6-8 t teherbírású elektromos targoncák új teret nyitnak a hatékonyság és biztonság szempontjából a mindennapi munkavégzés során.

A Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában és a Cseh Köztársaságban megrendezett roadshow lehetőséget kínál a Linde Anyagmozgatás számára, hogy bemutassa a teljes Linde elektromos palettát, 1.2-8 t kapacitású targoncáival.

Magyarországon június 4-én került sor a bemutatóra, a Linde dunaharaszti telephelyén.

A Linde termékskáláját a 6-8 t teherbírású új sorozat egy olyan szegmensre terjeszti ki, mely egyre nagyobb érdeklődésnek örvend, elsősorban a környezettudatos „zöld” felhasználók körében, valamint ott, ahol zárt térben kell nagy terheket mozgatni.

Ezen roadshow másik jelentős vonása, hogy a meghívottak ki is próbálhatták a 6 t teherbírású elektromos targoncát, ill. egy, a Linde Safety Pilot-tal felszerelt 3,5 t teherbírású elektromos targoncát.

Mióta homlokvillás targoncát használnak, a leggyakoribb baleseti ok az emberi tényező. A megfelelő ismeretek hiánya, a targoncavezető figyelmetlensége miatt bekövetkező kezelési hibák súlyos baleseteket eredményezhetnek, mint például a targonca felborulását, a szállított áru, az anyagmozgató gép, vagy az épületek, berendezések károsodását és végül, de nem utolsósorban komoly fennakadást a logisztikai folyamatokban.

A Linde Anyagmozgatás egyedülálló, vezetőt segítő elektronikus rendszere, a Linde Safety Pilot mostantól rendelkezésre áll, hogy az ilyen esetek megelőzésében segítséget nyújtson.

A targoncavezető látóterében elhelyezett Linde Safety Pilot segíti a vezetőt, hogy biztonságosan kezelje a targoncát, elkerülje a veszélyes helyzeteket, csökkentse a balesetveszélyt, növelje a munkavégzés biztonságát.

“A kelet-európai targonca roadshow konzisztens folytatása azon stratégiánknak, hogy maximális közelséget biztosítsunk ügyfeleinkhez és lehetőséget nyújtsunk számukra, hogy működés közben láthassák a targoncáinkat”, magyarázza Sándor Tamás a Linde Mo. Anyagmozgatási Kft. ügyvezető igazgatója.

back

lap tetejére