Magyarország
Kezdő oldal

TRANSLOG Connect Kongresszus 2014

08-Oct-2014

A TRANSLOG Connect Kongresszus a közép-kelet-európai régió és a FÁK országok vezető iparágközi logisztikai és ellátási lánc menedzsment rendezvénye.

A kongresszuson a régió vezető FMCG, autó-, elektronikai-, gyógyszer- és élelmiszeripar, illetve a legnagyobb élelmiszer és egyéb jellegű kiskereskedő vállalatainak több mint 500 döntéshozója találkozik, hogy betekintést nyerjen a logisztika legújabb perspektíváiba, tapasztalatot cseréljen kulcsfontosságú szakmai kérdésekben, valamint megtalálja a cége számára szükséges szolgáltatások beszállítóit.

Legfrissebb szakmai ismeretek

A TRANSLOG Connect előkészítését vezető helyi és regionális szakmai szervezetek segítik, emellett a kongresszus európai szintű médiatámogatottságot élvez. A Program Tanácsadó Testület - melynek tagjai vezető nemzetközi cégek ismert és elismert szakértői – biztosítja a minőségi konferenciaprogram összeállítását, amely betekintést nyújt a legnaprakészebb piaci trendekbe logisztika, termelés, beszerzés, IT, szállítmányozás, raktározás és ellátási lánc menedzsment témakörökben.

Előre egyeztetett üzleti találkozók

A rendezvény remek lehetőséget biztosít a helyi és nemzetközi logisztikai és ellátási lánc menedzsment megoldásokat nyújtó vállalatok számára, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat közvetlenül a döntéshozóknak mutathassák be. A résztvevő logisztikai beszállítók az iparági szakemberek igényeinek és érdeklődési körének megfelelően kerülnek kiválasztásra.

A TEG online Meeting Scheduler lehetőséget biztosít, hogy a résztvevők egyéni programjukat interaktív módon, már a rendezvény kezdete előtt kialakíthassák. A felhasználók egyéni jelszóval léphetnek be a weboldalra, ahol kiválaszthatják a számukra legfontosabb előadásokat, programokat, valamint megszervezhetik személyes üzleti találkozóikat.

További kapcsolatépítési lehetőségek

A további programok, például a rendkívül elegáns és komfortos környezetben felszolgált ebéd, vagy az első napon megrendezésre kerülő exkluzív koktélfogadás kiváló alkalmat biztosítanak minden résztvevő számára további kapcsolatépítésre.

A rendezvény keretén belül egyedülálló lehetőség nyílik piacvezető cégek helyi logisztikai központjainak látogatására is.

A TRANSLOG Connect Kongresszus 2014. november 25-26-án kerül megrendezésre a budapesti *****Corinthia Grand Hotel Royalban.

További információért kérjük keresse fel a rendezvény weboldalát: http://www.translogconnect.eu

Vagy vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal:

Tábori Dalma
International PR & Online Marketing Manager
+36 1 219 5725
dalmat@tegevents.eu

http://www.linkedin.com/company/teg-events
https://www.facebook.com/TEGevents
http://www.youtube.com/user/TEGEvents
https://twitter.com/PHARMConnect

back

lap tetejére