Magyarország
Kezdő oldal

A Linde Anyagmozgatás több ezer látogatót lepett meg az új vásár-koncepcióval

23-May-2014

A Linde Anyagmozgatás pozitív mérleggel zárhatta a három hetes „Az anyagmozgatás világa ”(World of Material Handling)” nevet viselő kiállítási rendezvényét

Május 5-től 23-ig tartotta, a Linde Anyagmozgatás egyedülálló rendezvényét: „Az anyagmozgatás világa ”(World of Material Handling)” elnevezésű kiállítás keretén belül a mainzi vásárvárosban, egy 20.000 négyzetméteres területen, bemutatva terjedelmes termékparkját.

Szolgáltatások és szerviz, valamint fejlődési irányok és elképzelések az üzemen belüli anyagmozgatáshoz.

Kereken 6000 ügyfél, érdeklődő, újságíró és munkatárs,- több mint 40 országból - fogadták el a meghívást és keresték fel a szakmai előadásokat, szakkiállításokat, vettek részt a termékbemutatókon, vagy éppen kipróbáltak egy villástargoncát, ill. kezelték egy raktártechnikai gép vezérlőkarjait. Sokan tájékozódtak a kiállítási területen lévő 18 Linde-partner standjánál, ahol többek között Volkswagen hajtásrendszerekről, Wemag és Continental termékekről érdeklődhettek.

Kereken 6000 látogató fogadta el a Linde Anyagmozgatás (Linde Material Handling) meghívását az „Anyagmozgatás Világa” kiállításra, amelyet a mainzi vásárváros területén rendeztek 2014. május 5 és 23 között.

„Kimondottan elégedettek vagyunk az „Anyagmozgatás világa” (World of Material Handling) kiállítás eredményével; különösen, ami a látogatók számát és szakmaiságát illeti” - foglalta össze Theodor Maurer, a Linde MH elnöke. Kiemelkedően magas volt a külföldiek érdeklődése, tekintettel a nemzetközi vendégek kereken 60 százalékos arányára. Ez az eredmény megerősítette az európai piacvezetőt új koncepciójának helyes voltában. „A rendezvény nagymértékben beváltotta az ügyfél-tájékoztatáshoz fűzött stratégiai célunkat. A logisztikáért felelősek közvetlen élményeket akarnak megélni, és versenyhelyzetben azonnali összehasonlító próbákat végezni”- mondja Maurer. „Ezekhez fontos aktuális témáink vannak, mint fenntarthatóság, biztonság, adatkapcsolt szolgáltatások és automatizálás, mely témák az előadásokon és élő bemutatókon is terítékre kerültek”.

Szakmai előadásokon, szakmai kiállításokon, termékbemutatókon és tesztvezetéseken élhették át a látogatók május 5-től 23-ig az „Anyagmozgatás világa” (World of Material Handling)) kiállítás élményeit a mainzi vásárvárosban.

Tíz termékkategóriával mutatta be a Linde Anyagmozgatás a jövőbeni, üzemen belüli anyagmozgatás még energiatakarékosabb, biztonságosabb, termelékenyebb és könnyen szervizelhető targoncáit. Kiemelkedő volt az „Anyagmozgatás világa” kiállításon a Linde Safety Pilot, egy világszerte egyedülálló villástargoncákhoz kifejlesztett vezető-segítő rendszer bemutatása. A működését egy show keretén belül lehetett megtekinteni: egy targoncavezető, egy rögzített borulásvédő kerettel, kritikus haladási műveleteket hajtott végre: a Linde Safety Pilot nélkül a vázban lévő felemelt teherrel haladva a targonca megbillent, a Linde Safety Pilot-tal a targonca csökkentette a sebességét, az emelőoszlopot pedig nem lehetett a megengedettnél magasabbra felemelni.

Egy bepolcozott, magas raktártérben a látogatók terheket helyezhettek el a polcokra, ill. emelhettek ki onnan, számos raktártechnikai Linde targoncát kipróbálva.

A külső téren, különböző ellensúlyos targoncák álltak rendelkezésre, tesztelés céljából.

Izgalmas dinamikai élményben részesültek azok a látogatók, akik a speciális pályán az E2 Linde elektromos gokarttal a kanyarokat füstölő gumikkal vették be. Az elektromos gokartok hajtása széria-kivitelű Linde targoncamotor.

back

lap tetejére