Magyarország
Kezdő oldal

A Sinergo élmény

12-Jun-2009

A Linde Anyagmozgatás hét új anyagmozgató targoncatípusból álló kínálatával hatékonyan segíti az Ön raktározási tevékenységét.

A három új raklapmozgató targonca: a T16, a T18 és T20 típusok 1,6; 1,8 illetve 2 tonna teherbírással, valamint a négy új gyalogkíséretű targonca, az L10B, az L10, az L12 és az L12i típusok, amelyeknek teherbírása 1 illetve 1,2 tonna.

Ezeket a berendezéseket kifejezetten a raktárépületen belüli gyalogkísérésű munkavégzésre terveztük.

Az új targoncatípusok kompakt felépítése és kiemelkedő színvonalú, korszerű vezérlő berendezése egyesíti a korábbi termékek jól bevált tulajdonságait és a szakmában megvalósított újításokat. A kiválasztott használati módtól függően a targoncák akár 6 százalékkal magasabb teljesítményt is nyújthatnak, miközben az üzemeltetésükhöz 20 százalékkal kevesebb energia szükséges.

A “Sinergo” elnevezés (Safety Innovation Ergonomics, azaz Biztonság - Újítás - Ergonómia) az ember és gép közötti interakcióra, kölcsönhatásra helyezi a hangsúlyt: a műszaki fejlesztéseknek bevallott célja az, hogy csökkentse a kezelő személyzet munkaterhét és ezáltal tovább fokozza a munkavállalók termelékenységét és biztonságát a raktárszinten.

A tervezőmérnökök különös figyelmet fordítottak a munkafolyamatok vizsgálatára: azaz a tehergépkocsik rámpákon keresztül végrehajtott be- és kirakodására, a raktárépületen belüli szállítási feladatok végzésére, és a rakomány magas polcrendszerekre való betárolására, illetve az onnan való lerakodásra.

download elõre (PDF, 313 kB)

back

lap tetejére