Magyarország
Kezdő oldal

Az idén a magyar csapat 3. helyezést ért el a Nemzetközi Targoncavezetői Versenyen Németországban

24-Sep-2013

Hazai Targoncaversenyünk , - mely augusztus 30-án került megrendezésre, - első 3 helyezettje az értékes nyeremények mellett, meghívást kapott a németországi Nemzetközi Targonca Kupán való részvételre is.

Nagy Csaba (SMR AMT Hungary Bt .), Bagi Tibor (UTI Hungária Kft.), és Tóth Sándor ( Semmelrock Kft.) kísérőikkel közösen, örömmel tettek eleget a meghívásnak.

2007 óta számos európai ország rendez országos targoncavezetői bajnokságot, és küldi az aktuális bajnokait nemzeti csapatként, országukat képviselve Aschaffenburgba a nemzetközi bajnokságra, amelyet a német bajnokság döntőjével párhuzamosan tartanak. Aschaffenburg immár a targoncasport metropoliszának számít. 2013. szeptember 19. és 21. között már kilencedik alkalommal került sor erre a nívós versenyre.

Ismét több ezer néző követte figyelemmel a versenyeket az aschaffenburgi Schlossplatz-on.

Az elődöntők során egyéni versenyszámok, majd pedig csapatverseny alapján jutottak döntőbe a következő országok: németek, hollandok, magyarok, szlovákok.

A harmadik helyért folyó küzdelemből a magyar csapat került ki győztesen, ezzel dobogós helyezést szerezve.

Kiélezett verseny folyt az első és második helyért is; szoros küzdelemben végül a német csapat került a dobogó 1. fokára, a hollandok pedig második helyen végeztek.

A magyar csapat az idén is megelőzött olyan nemzeteket, mint pl. Nagy-Britannia, Svájc, Spanyolország, Portugália, Ausztria, Szlovákia, vagy Belgium.

Videó és további fotók: www.staplercup.com

back

lap tetejére