Magyarország
Kezdő oldal

Flottakezelés, finanszírozás

Minden új, vagy használt Linde targonca értékesítése egy hosszú távú együttműködés kezdete is. A targoncák üzemeltetése, kezelése sok olyan feladattal jár, amely a vállalkozásoktól emberi és anyagi erőforrásokat vonna el, ezért alkottuk meg a Linde Flotta Management rendszert. Önnek nem kell mást tennie, csak vállalkozása fő tevékenységére koncentrálnia, a targoncákkal kapcsolatos műszaki vizsgálatokat, karbantartási és javítási feladatokat bízza ránk. A Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft munkatársai mindent megtesznek azért, hogy a német megbízhatóság és precizitás jellemezze a gépekkel kapcsolatos teendőket is. A teljesen elektronikus Linde Flotta Management (LFM) rendszer garancia arra, hogy az általunk kezelt géppark a legjobb műszaki állapotban és legköltséghatékonyabban szolgálja az Ön vállalkozását.

Flottatervezés:
Hallott már a Linde Logis 3 programról? Azzal a céllal hoztuk létre, hogy a legkorszerűbb logisztikai elemzések segítségével pontosan meg tudjuk határozni, hogy egy adott vállalkozás működtetése, vagy egy konkrét feladat elvégzése milyen és mennyi targoncával oldható meg. A flottatervezésben forradalmi áttörést jelentő LOGIS 3 elemző program segítségével és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink közreműködésével Ön több lehetőség közül választhat és minden szempontot figyelembe véve a legoptimálisabb beszerzésről és használatról dönthet.

Finanszírozás:
A Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. az általa forgalmazott termékeihez hasonlóan a pénzügyi kérdésekben is a maximális megbízhatóságra és transzparenciára törekszik. Prémium minőségű berendezéseinkhez a legjobb pénzügyi partnereket és a legjobb kondíciókat biztosítjuk minden vásárlónknak. A kockázatok minimálisra csökkentése érdekében – kérésükre – üzleti analízist készítünk, és a különböző, rugalmas finanszírozási lehetőségekkel ügyfeleink üzletmenetét támogatjuk. Széleskörű pénzügyi ismeretekkel és kockázatelemzői tapasztalatokkal rendelkező munkatársainktól részletes információt kérhetnek a különböző konstrukciójú lízing, hosszú távú bérlet és más részletfizetési konstrukciókról.

lap tetejére