Magyarország
Kezdő oldal

Gyári alkatrészek

A Linde targoncák megbízható minősége – megfelelő karbantartás esetén – az átlagosnál jóval hosszabb működési időt jelent! Éppen ezért a Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. garantálja, hogy Önnek a korábbi típusokhoz is kiváló minőségű, eredeti, gyári alkatrészeket biztosít a lehető legrövidebb határidőn belül.

A 2015-ös évben elkezdődött egy intenzív egyeztető munka első körben a magyar, osztrák és cseh Linde leányvállalat és a német anyacégünk között egy Brno (Csehország) melletti regionális alkatrész központ beindításával kapcsolatban.

A sikeres előkészítő munka eredményeképpen 2016. január 25-től, a számunkra sokkal közelebbi raktárból, elindult az alkatrészek kiszállítása. Az új alkatrész központ üzemeltetését a vállalatcsoportunkhoz tartozó tapasztalt Urban Logistics végzi. A raktár jelenleg kihasznált területe 3 600 m2, további 1000 m2 bővítési kapacitással. Természetesen itt is Linde targoncák biztosítják az anyagmozgatást. A raktár szükség esetén 24 órában a hét minden napján rendelkezésünkre áll.

A szerviztechnikusok a normál munkaidő végéig adhatják le alkatrész rendelésüket, melyet a regionális központ pár óra alatt szállításra kész állapotban ad át a logisztikai szolgáltatónknak. Az alkatrészek az este folyamán beérkeznek a magyarországi központi elosztó raktárba, majd pár óra múlva éjszaka a Linde szerviztechnikusok autójába kerülnek, de legkésőbb a munkakezdésükig.

Ezzel az új folyamattal az eddigiekhez képes jelentősen kitolt rendelés leadási határidőt és gyorsabb kiszolgálást tudunk biztosítani a szervizes kollégáinknak, így az ügyfeleinknek is. A gyorsasághoz kapcsolódik még a sok ezer alkatrész egyre nagyobb mértékű rendelkezésre állása is.

lap tetejére